Коя Дисни принцеса си според зодията

Още по темата

Овен: Жасмин Овните са известни с приятелското си и отворено към живота отношение. Както и с факта, че се застъпват за хората и нещата, в които вярват. Но са още чувствителна и донякъде се доверяват твърде лесно (ето защо Аладин успя да заблуди Жасмин, че е принц). Като истински Овен, тя не му остана сърдита твърде дълго.

2f8e3c905061f8eaee785eb4443f7545

 

Телец: Пепеляшка Като Телец, Пепеляшка приемаше ролята си в живота, без да се оплаква. Тя върши задълженията си и не се жалва по въпроса. Телците са състрадателни и благонадеждни – все черти, присъщи на героинята. Тя приема обидите и мъченията от мащехата и двете си доведени сестри достойно, което говори за голяма емоционална сила.

_________

 

Близнаци: Анастасия Близнаците са печално известни с непостоянство и смяна на настроенията. Анастасия, истинско олицетворение на зодията, до последно не може да реши дали иска да потърси изгубената си баба или не. Да не говорим, че страстната и опасна любовна история с Димитрий е достойна за мемоарите на всеки Близнак.

6. Anastasia

 

Рак: Тиана Тиана от „Принцесата и жабокът“ показва чертите на зодия Рак: целеустременост за постигане на целите в живота и истинска увереност. Тя не позволява на емоциите да попречат на пътя й. Въпреки, че е чувствителна по природа, тя работи упорито, за да изгради твърда „черупка“ срещу несгодите на външния свят.

75044

 

Лъв: Мег Лъвовете обичат да го играят лидери и да командват, доколкото позволява ситуацията. Мег например, не се колебае да поставя Херкулес и Хадес на мястото им. Все пак, тя обича Херкулес с цялото си сърце и прави истински усилия да го накара да се влюби, както би постъпила всяка романтично настроена представителка на зодията.

Meg

 

Дева: Аврора Девите са нежни и тихички по природа, ето защо този знак е особено подходящ за Спящата красавица. На нея може да се разчита (все пак 100 години стои на едно място, т.е. не става от леглото) и е доста искрена, което се вижда от реакцията й след целувката на принца.

5ceeb53f83019297b98e5778630a5c08

 

Везни: Рапунцел Везните често са считани за хора, които не ги свърта много на едно място. Обичат да са сред компания, което обяснява депресията на Рапунцел, причинена от принудителния й затвор. Като истинска Везна, тя стратегически претегля „за“ и „против“, след което съставя план за бягство от кулата.

655-402-dvamata-glavni-geroi-v-novata-interpretaciia-na-prikazkata-za-rapuncel

 

Скорпион: Ариел Притежателките на тази хапеща зодия мразят ограниченията и невъзможността да следват пътя, който сами са си избрали. Това, което Ариел иска е да се раздели с опашката на русалка и заживее живота на човешко същество. Тя е готова на абсолютно всичко, включително сделка с дявола – буквално – за да постигне каквото си е наумила.

6a6705efcf102fa1589c8092ebce7672

 

Стрелец: Покахонтас Стрелците са известни с любовта си към животните – не е учудващо, че Покахонтас би принадлежала към този знак. Те се славят с отлични комуникационни умения, които си личат от усилията, които красавицата полага, за поддържане на мира между бледолики и индианци във филма. Точно като Стрелец, Покахонтас се влюбва дълбоко и невъзвратимо в Джон Смит.

disney-princesses-realistic-hair-loryn-brantz-16

 

Козирог: Джейн По природа, представителите на този знак са интелигентни, амбициозни и целеустремени. Всички черти, които Джейн от „Тарзан“ притежава. Тя, заедно с баща си, е готова да преплува през океана, за да достигне джунглата и разкрие нейните тайни. Не се страхува от неизвестното, а вместо това го изследва и приема.

135880

 

Водолей: Снежанка Водолеите са склонни да приемат и разбират всякакви типове хора и като цяло са много човечни. Виж Снежанка – тя влиза в дома на седемте джуджета и го изчиства от горе до долу, без дори да е наясно кой живее там. Тя не е отвратена от ниския ръст на джуджетата и дори не би могла да си представи, че някой би го сторил.

axn-disney-princess-intelligence-15

Риби: Бел Тя е дъщеря на изобретател и е креативна, интровертна по душа. Бел е упорита и не се поддава на фалшивия чар на Гастон, защото гледа отвъд мачовския му външен вид. Обожава изкуствата – запалена е по четенето и пеенето. Типично за Рибите, Бел притежава необходимите дързост и кураж, като успява да запази самообладание в стресиращи ситуации. Тя не е впечатлена от чуждото богатство, грижи се за другите, дори понякога за сметка на собственото си щастие.

walt-disney-screencaps-princess-belle-walt-disney-characters-980550020

 

 

Етикети:,

Остави коментар