Красиви стъпала на плажа

Красиви стъпала на плажа

Още по темата

Краката ти определено са запазили спомена за онези нови и неудобно обувки, с които беше цяла вечер и този спомен се казва „мазоли“. В началото са меки мехурчета, пълни с течност, но впоследствие болезнените промени, през които преминават, завършват с петно груба мъртва кожа. Охлаждащ и освежаващ лосион ще ти осигури комфорт именно в тази ситуация. Гледай в него да има урея, билков комплекс от евкалипт, лавандула и ментол, които да хидратират, омекотяват, дезодорират и хигиенизират кожата на краката и ходилата. Тези лосиони имат освежаващ ефект, предпазват от гъбички, сърбеж и неприятна миризма.

След като си омекотила грубата кожа  е време да ексфолираш краката със скраб. Използвай захарен скраб с масло от какао и растителни масла. Той осигурява висока степен на ексфолиране. Бяла и кафява захар са комбинирани с добре балансирана маслена основа. Тя позволява продължителен масаж с малко количество от скраба. Вложеното какаово масло овлажнява и омекотява кожата и подобрява нейната еластичност.

Знаем, че понякога и твоите крака се изпотяван и това е напълно нормално, особено в разгара на лятото. Най-доброто решение е дезодорираща пудра за крака в телесен цвят. Талкът поема излишната влага, а активните съставки действат антисептично и премахват неприятната миризма.

 

Етикети:, ,

Остави коментар