Къде да отидем по празниците?

Къде да отидем по празниците?

Още по темата

Празничните дни през септември са добре дошли за всички, които са почивали по-отдавна. Поне три варианта биха били подходящи за сезона.

Вариант 1: Море

Затоплянето ще пхродължи поне още седмица. Възползвайте се! Освен това България, за разлика от други страни, си има собствено море. Недостатъкът на есенния плаж е най-вече в това, че водата невинаги става за дълго къпане. Но какво пък, топвам се и излизам!

Вариант 2: Село

Българските села предлагат всичко, за което си мечтаем в прашните и пренаселени градове – чист въздух, простор, гледки и добра храна. Тоест, всички онези блага, които цивилизацията ни е отнела. Ако си нямате собствена селска вила, има такива под наем на достъпни цени. И с деца, и с домашни любимци приемат, стига да има желаещи.

Вариант 3: Чужбина

Кратък или не толкова кратък воаяж би се отразил освежаващо на всеки, стига да не се отрази прекалено фатално на джоба ви. Този вариант обаче изисква планиране. Ако все пак решите да тръгнете за чужбина в последния момент, не забравяйте да вземете най-важното: любимия човек, усмивката към света и фотоапарата.

Етикети:, ,
  • Категории:

Остави коментар