10 причини защо скини дънки не са на мода (видео)

Още по темата

За повечето хора дънките са любимо облекло за всеки ден. Особено в комбинация с официално сако или жакет те лесно се превръщат в идеалната дреха за работа или парти. Обаче според най-новите мнение на световни дизайнери, скини дънките не са на мода. Десетилетия наред трябваше за минат, докато модната индустрия узрее за факта, че скини дънките не са за всеки. Не само, че по закръглените тела не се вписват елегантно в концепцията за впитите дънки, но и от гледна точка на свободното движение и работа, този тип дреха отдавна не е модерен.

Колкото и да е безгрижен този стил, той си има и своите особености. Ето 10 причини да не изберете скини дънки:

1. На първо място, купуването на дънки по мярка е цяло приключение, което лесто се превръща в кошмар. Трудно се постига успех в пресяването чрез хиляди проби докато се открие един чифт, който изглежда добре и се вписва добре във вашата визия.
2. И след като се намери „перфектният“ модел, трябва да се отправите направо към шивача – често те са или прекалено тесни дънки, почти никога не са с правилната дължина. Следва подкасяване или лека разширяване в кръста, тайно с парченце плат.
3. Винаги трябва да се уверите, че боята на новите дънки, с цвят деним, не се измива лесно и не оставя следи върху ръцете или краката, защото това обикновено това се случва.
4. Да се ​​надяваме, че няма да вземете грешния чифт от пробната.
5. Забравете, че можете да съхранявате нещо в джобовете. Skinny дънки обикновено са прекалено стегнати, за да бъдат в състояние да се натъпче в тях вашият мобилен телефон (или не дай си Боже тампон), без да е болезнено очевидно.дънки
6. Вие сте постоянно в битка с коремчето при закопчаване. Да не говорим, че тесните дрехи принципно са вредни. Стегнатите вътрешни органи могат да бъдат увредени. Не яж повече кифли и баници!
5. След като сте ги сложили в пералнята, те се свиват толкова много, че може да не ги бъде повече.
7. Успех ви желаем с яденето на корем с тесни дънки. Особено, ако имате среща с ново гадже. Поясненията са излишни. Не, че е казано да ядете на корем на първа среща, но колко време, ще го лъжете, че не си похапвате?
8. Има опасност да се скъсат в задната част или в коленете, или в слабините и то в особено важни моменти!
9. И след като ги изпрахте сега, пак ги изперете, за да се отпуснат и всичко отначало. Може би по-добре да си купите нови?
10. В края на нощта, обикновенно са нужни още двама души екип, за да се смъкнат.
Във всеки случай скини дънките са много атрактивни, но едвали са най-добрият избор за дрехи при активен живот.

1 коментар

Остави коментар