5 съвета как да изберем подходяща вечерна рокля (Видео+Галерия)

Още по темата

С наближаването на новогодишните празници идва и времето за фирмени партита и частни събития. Не е тайна, че най-запомнящите се тържества стават през зимата. Всяка жена си мечтае за перфектната вечерна рокля. Подготвянето за важна вечер, например за Новогодишно или фирменото парти, сватба, бал или първа среща, може да отнеме дни, дори и седмици.

Стараем се да изглеждаме неотразими в нашите вечерни рокли. Всеки детайл трябва да е идеален и да е направен точно както го искаме. Във всеки случай специалната вечер няма да се повтори, така че нямаме право на грешка. Имаме право само на един моден изстрел. Вашата прическа, тоалет и грим, както и комбинацията с цвета на колата ви са изключително важни. Но все пак има нещо, което трябва да оживее върху вашето тяло – и то е роклята!

Вечерната рокля е черешката на тортата, и повече от всеки друг аксесоар тя може да определи какъв ще бъде края на вечерта. Роклята е отговорна и към това дали ще доведе до последната капка в чашата на търпението на завистници и ухажори. Да не забравяме, че и лесното „разопаковане“ не е за подценяване!

Не е важно кой ще купи роклята. Важно е да имаме определен бюджет и да обиколим магазините преди крайно решение. Да не забравяме, че факторите дължина, цвят, стил и материя са това, което ще направи роклята ви уникална.

Предлагаме  5 съвета, които могат да помогнат при избора на рокля. Те не са изчерпателни, но са едни от основните:

011-150x150обувки Носете със себе си обувките – съобразяването на цветовете и дължината са от особено значение.

 

 

021танцНе забравайте за танците – бъдете подготвени с дължината на роклята и вида на обувките и от гледна точка на танците. Краката ще ви трябват и утре!

 

 

 

031

париОпределете бюджета – понякога е безсмислено да хабите време за скъпи дизайнери или мнооооого скъпа рокля.

 

 

 

дрехи041Ако роклята няма презрамки – уверете се, че предната част ви приляга отличнор иначе това може да доведе до не човешки срам. Запомнете, че няма да може да носите сутиен с презрамки с такава рокля. На помощ идват сутиените без презрамки. Но най-подходящо за случая е бюстието. Дори дамите с по-голям бюст могат спокойно да се възползват от него. Някои рокли имат зашитни чашки за оформяне и подддръжка.

 

051Ако роклята е с връзки отзад – се уверете, че са вързани здраво, а някои жени дори използват и скрита секретна игла, за да не се отвържат връзките.


Остави коментар