5 съвета за успешна връзка

5 съвета за успешна връзка

Още по темата

Рецепта за щастлив брак няма, както и за успешна връзка. И все пак, според специалистите има неща, които със сигурност помагат да постигаме хармония с любимия човек.

Ето пет от тях.

  1. Не търсете лошото в характера на партньора си. Никой не е идеален, включително и вие. Бъдете отворени към добрите страни и красивите жестове. Оценявайте дори най-малката проява на положително отношение към вас, дома ви и отношенията ви.
  2. Дайте си почивка от постоянното напрягане. Всички искаме да постигаме максимума във всичко. Това ни напряга извънредно много. Работим без почивка, вкъщи държим стриктно за реда, с децата се отнасяме като с войници. Отпуснете се и направете така, че напрежението да изчезне. Тогава имате повече шансове за щастлив съвместен живот.
  3. Не ревнувайте! Каквото и да ви мъчи, не изразявайте открито ревността си. Ако партньорът ви реши да се впусне в авантюра или пък просто се влюби, това няма как да го промените. По-добре се постарайте да го задържите, преди да е станало късно. А как да го задържите? Вижте следващото правило.
  4. Старайте се да изглеждате добре. Това включва не само добра хигиена, но и грижа за фигурата, за облеклото, за грима и прическата. Не забравяйте обаче, че дори да изглеждате перфектно, пак може да „изпуснете“ положението от контрол. А какво трябва да се направи, за да не се случи това?
  5. Вярвайте в себе си и работете върху собствената си личност. Доказано е, че интелектът, духовното богатство и спокойният характер привличат. Дори и да нямате кой знае какви физически качества, ако давате на любимия психически комфорт, той ще бъде завинаги ваш.
Етикети:, , ,
  • Категории:

Остави коментар