Мъжете в паника: Иде Осми март!

Мъжете в паника: Иде Осми март!

Още по темата

Всяка година преди Осми март мъжете пощуряват. Изпадат в паника, защото не знаят какво да подарят на любимата за празника. Сред най-невероятните подаръци са тенджера и презерватив. Да, наистина се иска доста напрягане, за да се поднесат подобни неща.

Най-лесно е на тези, които си нямат постоянна приятелка или съпруга и копи-пействат един и същ подарък на няколко места. За останалите обаче си е цяло приключение какво да подарят. Ако не попитат жените си какво искат, може да сгрешат. Ако пък ги попитат – още по-зле (Ти не знаеш ли аз за какво си мечтая? Ако това не знаеш, какво друго да очаквам?)

Жените са тези, които могат да променят нещата в своя полза. Нищо не пречи понякога да изолират елемента на изненадата и простичко да си кажат какво би ги зарадвало. Истината е, че у нас все още нямаме култура за тези неща. Все още очакваме мъжът да е ясновидец или телепат. А е толкова лесно да отидем заедно в магазина и да изберем нещо, което да е по вкуса и на двамата, каквото и да е то.

Ако все пак по някакви причини този вариант не е възможен, два подаръка винаги можем да направим без много умуване: цвете и целувка. Никоя жена няма да ги откаже.

Остави коментар