Какво харесват жените в мъжа?

Какво харесват жените в мъжа?

Още по темата

Мъжът на мечтите е различен за всяка жена. Ако оставим настрана идеализирането, в представите на нежния пол мъжът се свързва с някои основни качества. Вероятно дамите биха ги подредили в различна последователност, но общо взето, всички жени държат на тях.

Честност

Поглед, разкриващ истинските преживявания и намерения, добре претеглените думи, откритият разговор – това може да разтоип сърцето на всяка дама. Жените са интуитивни създания и мразят да бъдат лъгани. Предпочитат сами да създават заблудите си.

Отговорност

Няма жена на света, която да не мечтае за силен, умеещ да поема отговорности мъж. Това може би се корени в идеята за продължаване на рода. Но дори когато не става дума за брак, жената иска мъжът до нея да е отговорен – както за дребните ежедневни неща, така и в перспектива.

Последователност

Нищо няма да вбеси една жена повече от това да кажете едно, а после – друго. Ако промените мнението си, трябва да се аргументирате. Мъжете подценяват това и в резултат образът им пред нежния пол е силно накърнен.

Уважение към личността й

Колкото и комплименти за красотата й да направите, това няма да е достатъчно. Истинската дама ще оцени много повече уважението към нейната личност. Интересувайте се какво я вълнува, с какво се занимава, какви планове има за развитието си. Така не само ще водите интересен и съдържателен разговор, но и ще спечелите сърцето й. Ако, разбира се, това е целта ви.

Остави коментар