10 неща, които мъжете ненавиждат у жените

10 неща, които мъжете ненавиждат у жените

Още по темата

Този списък, разбира се, би могъл да бъде безкраен. Но все пак има проучвания, които доказват с какво нежният пол най-много дразни мъжете. Ще се изненадате да научите, че сред Топ 10 не попадат дългите телефонни разговори с приятелки.

  1. Лидер в класацията е навикът да поучавате. Мъжете изключително много мразят да бъдат поучавани. Оставете тази роля на майка му заедно с всички произлизащи от това негативи.
  2. Силният грим ги отблъсква също толкова, колкото и №1. Мъжете отъждествяват вечно нацапотеното лице със съответни артистични и недотам артистични професии. Не прекалявайте.
  3. Дразнеща е и другата крайност – напълно запуснатият вид. Той им говори: „Ти не си важен за мен“. Не става дума за това да се гримираме и в почивните дни, но бихме могли да внимаваме какво обличаме у дома, да сме чисти и косата ни да не изглежда занемарена.
  4. Мъжкараните отблъскват. Това трябва да го знаете още в училище. Нищо по-грозно няма от жена, имитираща във всичко мъжете.
  5. Навикът да оставяте неизмити съдове или накиснато пране. Помнете, че дори нищо да не казва, мъжът забелязва тези неща. Не говорят добре за никоя домакиня.
  6. Дори да се обръщат след жени с прекалено къси поли и предизвикателни деколтета, повечето съпрузи не биха одобрили жена им да ходи така. Преценете коя искате да бъдете за него.
  7. Бърборенето! Вероятно ви е казвал вече. Многословните обяснения отегчават мъжете, независимо за какво говорите.
  8. Оплакванията! Мъжът ви едва ли може да оправи всичките ви проблеми. Занимавайте го само с неща, в които би могъл да помогне. Добре е да знае, ако нещо ви боли или притеснява, но не и да му го повтаряте безкрайно.
  9. Мъжете не обичат жени, които знаят всичко. Помнете, че има теми, за които вероятно не сте супер информирани. Ако се опитвате да демонстрирате енциклопедични познания, ще загубите.
  10. Макар и на последно място, не пренебрегвайте дистанцията. Независимо от колко време сте заедно, никой не обича проникване в най-личното пространство. Оставете го на мира и ще се изненадате колко добър резултат дава това!

Остави коментар