Гроздотерапията с Bilka Mavrud забавя стареенето

Още по темата

Най-мощните антиоксиданти и полифеноли, открити само в българското грозде МАВРУД, забавят процесите на стареене 30 пъти по-ефективно от познатите до сега! Mаслото от нежните гроздови семки, което освен силен природен антиоксидант е и най-добрият UV филтър, който природата е създала, като също стимулира синтеза на колагена и подобрява еластичността и тонуса на кожата. Най-мощният природен антиоксидант, не случайно наричан – хормон на младостта!

Най-новата серия Bilka Mavrud ageEXPERT e интензивна, дълбоко регенерираща Anti-Age терапия за лице и тяло. С нея осигуряваме изискана комплексна грижа на кожата, съчетаваща – хидратация, подхранване, обновяване, стягане, оформяне, структуриране  и изглаждане.

Серията Bilka Mavrud AgeEXPERT:

•        Съдържа уникална комбинация от най-мощни антиоксиданти и регенериращи съставки с доказано подмладяващо действие.

•        Ефективно стимулира обновяването на кожата отвътре, като видимо намалява признаците на стареене.

•        Абсорбира се изключително добре от кожата, предизвиква бърз лифтинг и защитава кожата от кислороден стрес.

•        Продуктите не съдържат парабени.

Резултатът е – доказан козметичен ефект и невероятно удоволствие за сетивата!

След едномесечна употреба, кожата става свежа и сияйна, клетките – пълни с енергия, а лицето – с младежка структура и плътност !

Уникалната формула, по която е създадена основата на серията е с клинично доказана ефективност и осигурява съвременна комплексна подмладяваща Anti-Age грижа, на базата на съдържащите се ключови съставки:

•        Хитовата активна съставка креатин, която стимулира производството на колаген, активира естественото обновяване на ДНК структурата на кожата и е един от най-добрите източници на енергия на клетките. Регенерира кожата отвътре!

•        Хиалуроновата киселина, която е един от най-силните козове на козметичната индустрия – задържа влагата в кожата и така запазва плътността и като я прави гладка и изпъната ! Действа срещу свободните радикали, запълва образуваните бръчки и осигурява дълготрайната хидратация на кожата, подобрявайки външния и вид.

•        Маслото от ший съдейства за лесно проникване на крема в кожата, успокояват я, подобряват еластичността, кръвообръщението и регенерацията й. Естественият UV фактор, който съдържа предпазва от влиянието на слънчевите лъчи.

Етикети:,

Остави коментар