Коя зодия кой език научава най-лесно

Коя зодия кой език научава най-лесно

Още по темата

Едни хора лесно усвояват чужди езици, а други хвърлят много усилия за елементарно общуване. Може би не е избран правилният език? А кой е той? Астрологията дава съвети кои чужди езици се усвояват най-лесно и бързо според зодиакалната принадлежност. Ето защо, ако не можете да научите един, това не означава, че не бива да опитате с друг чужд език. Дори да не е най-актуалният за момента, все ще имате полза.

Телците, Стрелците и Водолеите най-лесно научават английския. Телците постигат успехи чрез курсове, благодарение на своето търпение и постоянство. Водолеите научават езика бързо, ако живеят в англоговоряща държава или им се налага често да го използват. Подобна е ситуацията и със Стрелците.

Немският език е подходящ за Скорпионите и Овните. Първите – заради големите си амбиции и склонността към преодоляване на всяко предизвикателство. Вторите – заради желанието да се докажат.

Италиански и испански език се отдават най-лесно на родените в зодиите Лъв и Риби. Двата езика дават възможност на Лъва да се изказва красиво и да използва впечатляващи изрази, които привличат вниманието. Мелодичността на двата езика пък е от значение за бързото им усвояване от Рибите.

Френският език е подходящ за изучаване от всички знаци, на първо място обаче – за Козирога. Той е дисциплиниран и организиран и лесно ще пресъздаде произношението, без проблеми ще се справи с граматиката.

Девите – заради своята педантичност, най-добре и за сравнително кратки срокове усвояват иначе доста трудния японски език. Представителите на зодията ще поддържат знанията си и ще ги усъвършенстват, защото не обичат да пренебрегват постигнатото, а да го затвърждават. Девите са привърженици на принципа „По-добре да знаеш рядко използван език, но перфектно.“

Раците постигат добри успехи с източните езици, но само ако обучението им носи емоционално удоволствие. Раците умеят лесно да запомнят цели пасажи, които после възпроизвеждат без проблеми.

Близнаците могат да научат всеки чужд език. Най-добре е да пристъпят към процеса заради възможността после да четат на съответния език и да обогатят общата си култура с нова информация.

А Везните изпитват най-големи трудности при усвояването на чужди езици, независимо кои са. За да изучават езика в съответната държава, макар че трудно ще се научат и Везните е най-подходящо да пишат на него.

Етикети:

3 коментара

  • Вярно е това за Везните, съдя по себе си.

  • Точно пък за везните не е вярно!!! Съдя по себе си.Знам 5 езика

  • Аз съм зодия ВЕЗНИ и владея перфектно немски,английски,руски,испански,гръцки,румънски,италиански,както и български език! Най-надарените зодиакални знаци за научаване на чужди езици са ВЕЗНИ и ВОДОЛЕЙ.Останалите просто се налага да положат доста усилия,без да уточнявам причината.

Остави коментар