Научете се да флиртувате, преди да сваляте мъже

Още по темата

Има жени, на които флиртът им е даден по рождение, но повечето трябва да се научат да флиртуват, защото и тази работа си има тънкости.Ако искате да ви забележи колегата или съседа, на когото отдавна сте хвърлили око, преди да пристъпите към действие, помислете за следните неща.

1. Мястото

Трябва да подберете подходящо място за флиртуване. Най-честият избор е барът или кафенето. Храната и пиенето „разчупват“ обстановката и хората са готови да общуват по-свободно. Ако все пак трябва да сте в офиса – изберете мястото за почивка или за кафе.

2. Тема на разговор

Намерете адекватна тема за разговор. Най-лесно е, ако сте в университета – темата е ясна. Лесно е също, ако сте на работното място. По-деликатни ситуации са тези в асансьора, бара или на улицата, на опашката. Но не се отказвайте. Започнете направо с комплимент, например: „Тази риза много ти отива!“ или „Прекрасен избор на вратовръзка! Сам ли правиш този великолепен възел?“ или „Днес е един хубав ден, не смяташ ли?!“.

3. Имайте самочувствие

За разлика от мъжете, които обикновено имат по-високо самочувствие за външния си вид, жените често се притесняват, че не изглеждат добре. Забравете всякакви предразсъдъци и флиртът ви ще е по-успешен! Имайте повече самочувствие! Знайте какво искате – само флирт или сексуален флирт. Бъдете максимално ясна, за да няма недоразумения.

4. Първо е той

Първата стъпка при флиртуването е да му покажете не себе си, а своите чувства и емоции спрямо него. Направете му комплимент, изтъкнете положителните му качества. Направете го в негово присъствие пред негов приятел. Това със сигурност ще го поласкае.

5. Езикът на тялото

Във флирта много по-важно от думите са делата, т. е. езикът на тялото. Данните от проучване сочат, че 55% от това как ви възприемат зависи от външния ви вид и езика на тялото, 38% от това как говорите и едва 7% от това, което всъщност говорите.

6. Пространството между вас

Намалете разстоянието между вас. Доближете се малко повече до него. Подайте напред главата и гърдите си – това ще го развълнува.

7. Гледайте го в очите

Когато му говорите, освен с доближено тяло, скъсете дистанцията и с поглед към него. Гледайте го в очите постоянно. На моменти примигвайте по-усилено или сведете поглед в загадъчна усмивка. Плъзнете поглед по тялото му, когато почувствате, че ви гледа.

Успех!

 

Етикети:,

Остави коментар