Телефонното обаждане от мама разваля секса

Още по темата

Доста неща могат да провалят секса. Ето няколко, които може да избегнете.

Включеният телефонен секретар

Прибирате се вкъщи с главозамайваща блондинка, страстта кипи с всичка сила и в следващият момент звъни телефонът. Вие, разбира се, не го вдигате, но от там се чува гласът на мама „Миличко, ако не си вечерял, мини към нас – сготвила съм любимите ти чушки!” На 80% от мъжете и жените в тази ситуация желанието за секс им се изпарява на момента.

Спално бельо с богата биография

Най-вероятно някой ден ще измислят чаршафи, които се самоизпират и самопочистват от кучешките косми, трохите от чипса и от свидетелството, че сте неконтролируем жребец. Но дотогава ги сменяйте редовно.

Включен телевизор, който обяснява за поредното земетресение

Изключете проклетия телевизор, ако сте решили да пробвате издръжливостта на канапето в хола. Той може да разсее както вас с „Роналдо е сам срещу вратаря!”, така и нея с какво ли не.

Комарите

Гладната женска на комара е способна да „види” разгорещеното потно голо човешко тяло от разстояние 300 метра. Не случайно хората са измислили антикомарниците, купете си един.

Страх от забременяване

Ако си мислите, че това е чисто женска фобия, то жестоко се лъжете. Сексолозите доказват, че 15% от мъжете отказват секс заради нежелана бременност, затова винаги дръжте в аптечката си повечко презервативи и хапчета за спешна контрацепция.

Смехът

В леглото е уместно да се демонстрират почти всички човешки емоции – възторг, ярост, гняв, радост, но смехът не е сред тях. Той убива секса или поне желанието за секс.

Портретът на прабаба ви на стената над леглото

Може и да звучи смешно, но портрет над леглото, който ви „наблюдава”,докато сте запъхтян от страст,не е най-удачното решение и доста често е причина за преждевременно прекъсване на занятието.

„О, Таня!”

Толкова ли беше трудно да запомните, че девойката се казва Светлана? Свет-ла-на, кое му е сложното.

Етикети:,

1 коментар

  • Или мама и татко се прибират по-рано и какво да видят? хахахха Това ще развали секса най-много.

Остави коментар