Не правете тези грешки, за да не го отблъснете

Още по темата

Когато заживеете с някого, не забравяйте, че някои дребни жестове могат да отблъснат и най-влюбения мъж. Затова внимавайте!

* Не се епилирайте пред него
Мъжете се досещат, че жените полагат грижи за външния си вид, но гледката на намазаната ви горна устна с депилатор може да им дойде в повече. Надали искат да ви виждат и с маска на лице, с боя на косата или съсредоточени в махането на космите по лицето ви. Козметичните процедури, които са почти ежедневни за жените, са неприятни за всички мъже. По-добре е да не знаят как поддържате външния си вид и колко пъти ходите на козметик.
• Не се отплесвайте по разкази за старите гаджета
Той не бива да знае нищо за вашите стари връзки. И най-коректният ухажор може да използва собствените ви споделени истории срещу вас. Не е нужно да му разказвате също колко е очарователен новият колега в службата или съседа от първия етаж. Това ще го подразни. Не бързайте да давете оценка за неговите приятели, ако се познавате отскоро.
• Събличайте се, но не се обличайте пред него
Мъжете обичат да гледат как се разсъблича жена, но не и как се облича. Всичко свързано с тоалета на жената – например чорапогащникът и пристягащото ви бельо, е скучно за него. Затова и малко мъже обичат да ходят по магазините с приятелките си.
• Не прекалявайте с лошите навици
Непрекъснатото подреждане на косата ви може да не дразни мъжа, но по всяка вероятност няма как да не се издразни на гризането на нокти, чопленето на пъпки по лицето или непрекъснатото мазане на устните ви с вазелин. Ако на вечеря в ресторант или на гости заседне храна между зъбите ви, по-добре се справете с проблема в тоалетната, а не на масата.
• По телефона – кратко и делово
Досадно е да водите дълги разговори с приятелки по телефона, докато той ви чака. Женските клюки са отегчителни за всеки мъж. Дори и няколко минути бърборене с колежка по жицата на него ще му се сторят цяла вечност.
•  Леко с алкохола
Внимавайте, ако лесно се напивате! Мъжете не понасят пияни жени.
  Не прекалявайте с глезенето
Мъжете харесват да са силния пол, но не прекалявайте с глезенето. Не го карайте да ви съжалява, че сте си счупили скъпия маникюр или че сте си накапали новата пола.

Етикети:,
  • Категории:
  • Без категория

Остави коментар