Смърт по време на секс? Само ако си с много млада

Още по темата

Оказва се, че изневеряващите мъже трябва много да внимават при избор на любовница. Не да не разбере съпругата им, а защото младата дама буквално може да съсипе живота им.

Секс с много по-млада жена убива мъжете. Изследване сочи, че между 82% и 93% от лицата, пострадали вследствие на нещастен случай по време на секс, били мъже. А 75% от тях в този момент са изневерявали на жените си.

Данни от анализ на Американската кардиологична асоциация сочат, че само 34 от 5559 смъртни случая стават по време на полов акт. Тоест вероятността да умрете по време на секс е само 0,6%.

Истината е, че в повечето случаи мъжете, имали връзки с по-млади партньорки, преди секс са пили и яли достатъчно, или пък се намирали в неподходяща обстановка. Когато жената е по-млада, от мъжа се изискват много повече усилия, за да постигне синхрон с нея. Това го заплашва с изтощение и повишено натоварване на сърдечно-съдовата система. Ето защо учените съветват да избирате партньори на вашата възраст, като избягвате алкохола и преяждането преди секс.

Етикети:,

Остави коментар