Знаете ли как да използвате презерватива

Още по темата

Покупката на презерватив не е най-сложното при използването му. Оказва се, че трябва да знаете поне още няколко неща, за да е пълно удоволствието от секса с кондом.

  1. Лубрикант – повечето презервативи имат минимално количество лубрикант, но в някои опаковки продават и допълнително пакетче. Опитайте с повечко лубрикант и ще усетите разлика в чувствителността.
  2. Светещи, релефни, ароматни… Изберете според настроението си и според предпочитанията на дамата си подходящ презерватив. Не забравяйте, че ароматизираните са по-тънки, защото са само за орална любов. Позабавлявайте се с нови модели – например светещ кондом.
  3. Само за майсторки – презервативът може и да се сложи и с уста. Но за това трябва наистина да попаднете на жена, която знае как да го направи.
  4. Сложете го по време на любовната игра – понякога „паузата” убива мига. Практиката показва, че когато двамата пристъпите към същинския секс, ще сте забравили, че преди това сте се занимавали с презерватива.
  5. Само за майстори – грабнете презерватива, скъсайте опаковката и го сложете, без да гледате надолу. Това действа страшно възбуждащо на жената. Не се разсейвате и не губете зрителния контакт с партньорката си.
  6.  На една ръка разстояние – най-тъпото е да търсиш презерватива, когато и двамата сте възбудени. Особено, ако той не е в стаята. Затова презервативът трябва да е до леглото, на една ръка разстояние…
Етикети:,

Остави коментар