Пари и драстични промени за Овните през 2012-а

Още по темата

Овен

(21 март–20 април)

Хороскопът за Овен през 2012-а носи със себе си причина за усмивка и радост. Тези от вас, които са минавали през период на разочарования в последните месеци, ще почувстват спокойствие. Силното желание да разчупят ненужното притеснение ще доведат до постигане хармония на духа.

Знанията ви ще ви водят в правилната посока в живота. Вашата реалистична природа ще изиграе силна роля, карайки ви да реагирате на нещата с още по-практично мислене. През първия месец от 2012-а хората под знака на Овена влизат в цикъла на Юпитер. Това води до добър паричен поток и някои драстични промени в кариерата ви. Това също е и времето, в което да се отпуснете и да отидете на почивка. 

Прекараното време с вашите близки – семейство и приятели, ще ви донесе радост към средата на годината.

Работа

Професионалният успех ще целува краката ви през 2012-а. Все пак, за да дойдат хубавите времена, ще трябва да изчакате търпеливо последната четвърт на годината. През годината може да имате някои препятствия в кариерата. Вашият спокоен и ведър характер ще ви помогне да продължите с нормалните си занимания с разумно мислене. С идването на септември ще дойде и драстична промяна в работата. Предстои смяна на мястото или на самата работа към ноември. Специализиран курс във връзка със сферата ви на работа е препоръчителен. Това ще ви помогне да се издигнете на по-високо ниво. Тези от вас, които се занимават с бизнес, ще осъществят доходоносни сделки до средата на годината.    

Любов

2012 година ще бъде синоним на любов и романтика за Овните. След доста обезпокоен любовен живот през предишната година сега можете да очаквате дълготрайна стабилност що се отнася до емоционално обвързване и връзки. Необвързаните могат да очакват мечтания партньор най-накрая да влезе в живота им. Страстта на любовта ще заздрави романтичната връзка между тези, които са женени или сгодени. Наслаждавайте се на всеки момент, когато сте заедно, и ще започнете да разбирате хармонията на връзката. Към края на годината бракът ще се появи на хоризонта. 

Пари

Материалните трудности тази година постепенно ще изчезнат. Доста ефективно ще използвате всички възможности, които ви носят парична печалба. Силното влияние на Юпитер, Марс и Меркурий ще променят злата участ, която ви преследваше предишната година. Търговските сделки ще доведат до сдобиване с някои ценни вещи у дома. Излезте от скромността, която определя вашата личност, и дайте гласност на талантите си.

Жизненост

Позитивна енергия е ключовата дума за Овните през 2012-а. Ще проповядвате оптимизъм и конструктивни мисли. Вашето разбиране, което е по-изострено от обикновено, ще бъде засилено. Задават се някои семейни разправии. Но въпреки всичко вие винаги ще контролирате своя гняв и няма да си изпуснете нервите. Съветваме ви да се изолирате, за да достигнете духовна освободеност.

Етикети:
  • Категории:

Остави коментар