2012-а не е време за компромиси при Близнаците

Още по темата

Близнаци

(22 май–21 юни)

Действия, проекти и дейности са акцентите на хороскопа на Близнаци за 2012-а. Весели и енергични, каквито са Близнаците по душа, те със сигурност ще се радват хороскопът им да е пълен с вълнуващи събития. Не само това, но с новите задания ще дойдат и нови стремежи. Близнаците имат жар за живот.

Годината може да стане монотонна през юли и август, но това е само период. Скоро ще обърнете сценария на ентусиазъм. Взаимоотношенията със семейство, приятели и възлюбени ще разцъфтят. Благодарение на вашата приспособима природа ще можете плавно да преминете през трудни ситуации и това ще ви донесе удовлетворение.
Ако има някакви търкания тази година по отношение на работата, със сигурност не е времето за компромиси. Време е да чуят мнението ви и да вземете правилната позиция.

Работа

Работното ви място ще ви предложи по-голямо разнообразие и стремеж да работите по-добре тази година! Агресията, която властваше предходната година, ще се превърне в мир и спокойствие. Темпото на работа може малко да се забави, но това е само външно състояние. Отделете време, за да оцените плановете си за професионално развитие. Ако сте планирали смяна на работата, размислете над вариантите, които имате в момента. Ще мислите по много по-позитивен начин, опитайте се да го насочите в правилната посока. Потърсете експертно мнение от по-възрастните и висшестоящи от вас на работното място. Промените започват от май нататък. Мрежата и контактите, които сте създали през годините, сега ще ви носят позитиви. Тези, които планират да инвестират и да изпълнят бизнес план, ще получат благоприятни резултати. Късметът е с вас! 

Пари

„Печалби” и „приходи” са други две важни думи в хороскопа на Близнаците за 2012-а. Годината ще започне с парични печалби. Те могат стигнат до вас чрез повишаване на доходите, повишение, плодотворна възвращаемост на акции и облигации или наследяване на имот. Ще имате и други материални печалби и облаги. Това може да ви направи прахосници за няколко месеца. Макар това да е нормално, вие ще съумеете да теглите чертата. Опитайте се да запазите баланса в бюджета и се фокусирайте върху удвояване на приходите чрез спестяване. Годината ви предлага готови възможности за бизнес, затова възползвайте се максимално.

Любов

Венера, планетата на любовта, ще бъде щедра към вас тази година. Любовният ви живот е по-интензивен от всякога. Ако сте имали някакви неразрешени въпроси във връзката, сега е моментът да ги изкарате на светло и да ги решите. Онези, които са в сериозна връзка, могат да пристъпят нататък и да се оженят. Въпреки това някои от вас може да са дълбоко емоционално несигурни. За да сложите край на това, трябва първо да се изправите лице в лице с тях. Необвързаните е вероятно да срещнат нов човек, който отговаря на техните интереси и предпочитания. Ако сте имали спорове с партньора си, време е да разгледате проблема и да се справите с него. Прекарайте повече пълноценно време с партньора си, ако не сте – това ще направи връзката ви по-силна.

Етикети:

Остави коментар