Големи промени за Раците през 2012-а

Още по темата

Рак

(22 юни–23 юли)

Планетарните позиции в хороскопа на Рака за 2012-а говорят за промяна, особено свързана със съдружниците и колегите ви. Децата ще поискат по-голяма независимост. Близките ви също ще претърпят значителни промени. Може да са под формата на някой приятел, планиращ стартирането на нов проект или близък, разстроен от емоционален спад.

Всичко това ще поддържа вашия свят в състояние на постоянна еволюция. Раците са мечтатели, но и с променливо настроение и понякога са склонни да се засегнат по песимистичен начин, когато има непредвидими промени. Най-добрият начин да се справите с това е да останете спокойни и да се отнесете към ситуацията като към просто още един период. Добрите времена са пред вас, само трябва да отворите очите си за тях!

Работа

Тенденцията от предходната година продължава и тази година. За всички осезаеми резултати трябва да работите доста упорито. Това не означава, че трябва да работите денонощно и да сте капнали от умора в края на деня. По-скоро умствена работа и анализиране. Да кажем, че „интелигентната работа” се брои. Очаквайте конкуренция от колегите в работата и също очаквайте да ги засенчите в изпълнението. Това ще ви направи по-уверени и ще усили стремежа ви да крачите смело напред. По-висшестоящите в работата ще оценят усилията ви, което ще ви направи забележими. По отношение на смяна в кариерата ще бъдете препоръчани. Вземайки предвид факта, че светът в днешно време е задвижен от „препоръки” и „от уста на уста”, това със сигурност е във ваша полза. Сред всичко това ситуацията в работата може да загрубее в резултат на вашите пристъпи на смяна на настроенията. Опитайте да прецените вашите дългосрочни цели и перспективи и ще имате своя план за действие.

 

Пари

 

Ако думи като „промяна” и „упорита работа” са силно наблегнати в хороскопа на Рака за 2012-д, то със сигурно има и печеливша страна. Най-важни са паричните печалби. Финансовите печалби вероятно ще са високи в началото на годината. Казват, че Раците обичат да харчат повечето за храна и пазаруване, но все пак те са внимателни с парите си. Следователно, ще похарчите цяло състояние за любимите си неща, но ще успеете и да спестите доста. Ако имате някакви дългове, платете първо тях. Последните два месеца от годината също ще ви предложат увеличение на финансовото ви състояние. И така, въпреки упоритата работа и промяната печалбите ви ще са големи тази година!

 

Любов

Всички се обръщаме към любовта, за да сме спокойни! Повечето Раци ще се радват на спокоен любовен живот през тази година. Всички неясноти ще бъдат изчистени и хармонията ще възтържествува. Партньорът ви ще потърси ценен съвет от вас и ще търси комфорт във вашата компания. Раците винаги са склонни да мечтаят за вечери на свещи и разходки на лунна светлина. Време е да ги осъществите. Ако сте планирали да се ожените, може да срещнете подходящия партньор. Ако сте се дистанцирали или огорчили от партньора си, всичко това ще бъде излекувано сега.

 

Етикети:

Остави коментар