Рози, но с много бодли за Девите през 2012-а

Още по темата

Дева

(24 август–23 септември)

Прогнозите за Девите според хороскопа за 2012-а са, че те трябва да бъдат издръжливи и емоционално стабилни тази година! Годината, която се задава, предлага и рози, и бодли. 2012-а ще ви изложи на някои критични ситуации, които могат да доведат до болезнен резултат. Това може да се случи както на работното място, така и в семейството. Може да бъде под формата на внезапни събития или серия от случки.

Може някой колега да се окаже измамник или някой близък да се разболее. Действайте според ситуацията и нека мине време! За ваш близък или по-възрастен член на семейството е важно е да изразите себе си.

Обстоятелствата ще ви карат да реагирате импулсивно. Въпреки че понякога това може да е лечебно, в повечето ситуации ще трябва да останете спокойни и да запазите самообладание. Да пренасочите ума си е добро решение, тъй като това ще ви даде сила и стабилност. Другите аспекти, като любов, пари и взаимоотношения остават балансирани.

Работа

Професионалният живот, въпреки че ви излага на изпитания, обещава възнаграждения. Ще получите изобилие от похвали за свършената работа. Проекти, които са били дълго време в застой, скоро ще получат одобрение за изпълнение. Същевременно може да се заемете с нови задания и бизнес проекти. На работното място ще трябва да покровителствате вашите колеги и да вземете властта. Това ще ви направи по-уверени и ще подобри представянето ви като лидер. Вашето обкръжение също ще се увеличи, тъй като ще срещнете нови хора. Професионално, ако сте на мениджърска позиция, може да очаквате поощрение във връзка с финансовата година. И още, ако искате да смените работата, по-добри възможности ще се появят след април. Има вероятност да пътувате до международни дестинации заради работата.

Пари

Разходите и бюджетът трябва да бъдат добре планирани. Годината се очертава да бъде пълна с разходи. Възможно е да се наложи да инвестирате в семейни нужди, като купуване на къща, организиране на големи семейни събирания и подобни. Ще имате печалби и доходи през първите три месеца на годината и след това ще има застой известно време. Ако сте в сферата на търговията, бизнесът ви ще потръгне в периода между юни и септември. От финансова гледна точка годината ще завърши положително.

Любов

Ако сте били в застояла и неудовлетворяваща връзка дълго време, сега е моментът да се отървете и да насочите живота и емоциите си в нова посока. Може да имате неразбирателства с близки приятели и дори с любовници и въпреки че това няма да доведе до отчуждаване, възможно е да има моментно дистанциране. Не бъдете агресивни, опитвайки се да насилите нещата да се случат по вашия начин. По-добре изчакайте да мине малко време и всичко да се нареди както трябва.

Етикети:

Остави коментар