Израстване за Рибите през 2012-а

Още по темата

Риби

(20 февруари–20 март)

Хороскопът на Рибите за 2012-а предвижда спокойствие през цялата година. Това важи за дома, работата, любовните връзки, както и приятелствата. Темпото, с което животът ще тече, ще задълбочи вашите виждания – вие ще можете да виждате нещата по-ясно. Ще преминете през постепенно развитие и израстване. Понякога може да се чувствате напълно отстранени от живота и всички материални желания. Това ще е само фаза, съвсем скоро ще се върнете към нормалното еднообразие. У вас ще се зароди усещане за свобода, което ще се отрази на вашите мисли, действия и поведение. През тази година също така ще трябва да вземете няколко големи решения, които може да променят посоката на живота ви. Времето е на ваша страна, затова няма нужда да бързате и да се колебаете.

Работа

Астрологичните прогнози за Рибите за 2012-а обещават позитивни резултати в работата и кариерата. Ще има рискове и нови рискови проекти, но вие ще търсите удоволствието от тях. Ще излезете от монотонността по някакъв начин, ако има такава във вашите всекидневни задължения и работа. В периода между март и май ви предлага доста напрегната и усилена дейност на професионалния фронт. Напрежението може да е голямо, но вие ще се наслаждавате на новите работни цели. Няма спор, че ще бъдете добре възнаградени. Според планетарните позиции съветът е да подредите приоритетите си. Ако имате недовършени задачи, трябва да ги преразгледате и да работите над тях. Вашите висшестоящи ще забележат усилената ви работа тази година за разлика от предишната. Нови предизвикателства ще ви насочат към нови цели, които пък от своя страна ще доведат до нови постижения.

Пари

Най-много парична печалба тази година произтича от наследяване на собственост. Това ще бъде под формата на стара земя или потомствена къща. Също така има вероятност да се сдобиете и с други материални блага от по-възрастните ви роднини. Очаквайте увеличение на доходите и повишение. За разлика от другите знаци в зодиака вие ще можете да спестите повече. Направените инвестиции през миналата година ще доведат до плодотворни резултати. Може да се наложи да услужите с пари на ваш близък, но внимавайте със сумата, която давате. Погрижете се за сметките си в началото на годината. Към момента няма нужда да инвестирате в акции и облигации, тъй като не е дошъл моментът за вас. Въпреки че няма да имате загуби, печалбите също няма да са различни от обичайните.

Любов

Рибите са мечтатели и романтични, те имат склонност да оплитат таен свят от любов и романтика около себе си. Тази година е време да излезете и да дадете на мечтите си реална форма.  Трябва да направите някои твърди стъпки във връзките си – дали ще е брак или по-сериозно обвързване и отдаване, годината призовава. Необвързаните вероятно ще срещнат сродните си души. Ако сте претърпели сериозно сътресение във връзката ви, опитайте се да го решите.

Етикети:

Остави коментар