Романтичните SMS-и – голяма мъка за мъжете

Още по темата

Колкото и да обичат една жена, мъжете загубват ума и дума, когато става въпрос да се напише романтичен SMS. Това сочи мащабно проучване на американското онлайн списание „TSB Magazine“, което им поставило задача да сътворят текст от 160 символа.

Мъжете се притеснявали от два елемента: дали написаното не е скучно и дали няма правописни грешки. Защото от опит знаели, че това означава провал в опита за ухажване. „Как мина денят ти?“, „Как си?“ или просто „Здрасти!“ са фразите, които никак не се нравят на женското съсловие, така че ги избягвайте, особено под формата на SMS, съветват експертите.

Социално изследване обаче показва, че постоянното бомбардиране с телефонни съобщения също не е по-вкуса и търпението на повечето дами. Но пък наистина романтичните съобщения остават завинаги в телефона – нещо като писмата от едно време, когато дамите са ги съхранявали в специални кутии до старини.

Данните от експеримента разкриват, че 32% от мъжете смятат писането на SMS-и за техен сериозен проблем, а други 22% коментират, че могат да се измъкнат с финес и печеливши дивиденти и от най-неудобния разговор с жена. 18% от доброволците в допитването пък постоянно се оплаквали, че никога не знаят кога е настъпил моментът за първата целувка по време на интимна среща, а 12% вечно не могат да съберат кураж първи да заговорят жената, която е оставила силно впечатление у тях.

Етикети:,

Остави коментар