Какво цени той у нея

Още по темата

Не става въпрос за лекомислените донжуановци, за които от значение са единствено пищните гърди и стройните крака. Безспорно, никой не е безразличен към подобни екстри, но както казват в рекламите „това не е всичко”. Става дума за това кои лични качества цени мъжкия пол.

1. Чувство за хумор – то е толкова важно за мъжа, колкото и стройните крака. Способността да възприема куриозни ситуации с чувство за хумор прави жената истинска мъдра в мъжките очи. Силния пол обича жени, които са способни да водят шеговит и весел разговор.

2. Интелигентност –  в съчетание с красотата е оръжие, пред което дори най-опитния мъж не може да устои. Умната жена е двойно по-красива, защото кара мъжът до нея да се гордее не само с превъзходните и външни данни, но и с нейното остроумие и знания.

3. Умение да слуша – и мъжете обичат да говорят. Те също имат нужда от добри слушатели, с които да споделят как е минал денят им, проблеми в работата и т.н. Научете се да бъдете добри слушатели и никога не прекъсвайте половинката си за незначителни неща.

4. Готовност за компромиси – животът показва, че желанията на жените и мъжете, както и техните възможности не винаги съвпадат. При възникването на противоречиви ситуации е необходимо да се правят компромиси, за да се съхранят спокойствието и хармонията в отношенията. Безапелационните изисквания за получаване на желаното на всяка цена се възприема като детски капризи и игнориране на мнението на партньора. Освен това готовността за компромиси предпазва от празни спорове и обиди, които мъжете не обичат.

5. Готовност за промяна – рутината съсипва връзката по-бързо, отколкото можем да усетим. Силният пол просто обича промените. Не е задължително промяната да бъде глобална, като например пътуване до другия край на земното кълбо. Жени готови във всяка минута да отвърнат на внезапния мъжки порив към промени и луди постъпки – ето това харесват мъжете.

6. Комуникативност – независимо от това колко е красива дадена жена, ако мъжа не може да извади от нея и една дума на първата, втората и третата среща, то четвърта среща едва ли ще се състои. Жената трябва да бъде общителна и да умее да води свободен разговор сред неговата компания. В крайна сметка приятелите му означават много за него ето защо намирането на общ език с тях е от особено значение.

7. Уважение към неговото семейство – постигането на разбирателство между жената и роднините на нейния мъж е трудна задача, особено когато става въпрос за неговата майка. Тук вече ще ви трябва цял арсенал от качества, за да спечелите, ако не любовта на семейството му, то поне тяхното уважение. Мъжът цени много способността на жената да поддържа добри отношения с неговите близки, защото по този начин тя показва уважение към него.

 

Етикети:,

Остави коментар