Кое може да провали лятната почивка

Кое може да провали лятната почивка

Още по темата

Дълго чакано, лятото свързваме най-вече с отпуска и море. И все пак съществуват няколко неприятни варианта, които могат да провалят и най-големите ни очаквания. Ето класацията отзад напред:

Да изгориш на плажа

Да отидеш на море и да изгориш още първия ден, това със сигурност скапва цялата почивка, защото имаш температура и не можеш даже да отидеш до тоалетна…

Да хванеш разстройство

Вместо да седите в капанчето, да хапвате рибка с бира, вие висите непрекъснато във тоалетната.

Да се разболееш

Кашлица, хрема, главоболие... Няма нищо по-лошо от това да си с температура, докато навън е 35 градуса. Всъщност има – това да се случи, когато си на почивка на море.

 Да те зареже гаджето

Особено ако сте заедно от дълго време. Независимо каква е причината, той/тя си събира багажа и хваща пътя, пък вие оставате да се чудите какво да правите с всичките си планове. Не забравяйте обаче че на морето ще има и други свободни.

Да си на работа, когато всички други почиват

Колегите в офиса са ви прекарали и в последния момент някой с „карта” и „жена и дете” се е озовал на мечтаното от вас място, а вие трябва да сте на линия в офиса. На всичкото отгоре ви пращат и картички… Отврат!

Да те уволнят и да нямаш пари за почивка

Всъщност няма подходящо време да останеш без работа, но в началото на лятото със сигурност е кофти. „Да си платя сметките или да отида за два дни на море?“, този сценарий звучи зле. Добрата страна е, че не може да се оплачете от липса на време, може да хванете стопа и да отиде на къмпинг, където с по-малко пари и с повече приятели може да си изкара едно велико лято.

Етикети:
  • Категории:

Остави коментар