Пиле получи инфаркт от лай на чихуахуа

Още по темата

Пиле в Мисури получи инфаркт, когато двете домашни кучета – порода чихуахиа, които обикновено били държани зад вратите на къщата, влезли в кокошарника на съседите. Главата на семейство Гемблин, който работи като ветеринарен лекар, заяви, че ще е обвинение срещу Джой Макдоналд за малтретиране на животни. Ако жената бъде признава за виновна, е възможно дори да лежи цяла година зад решетките и да плати глоба от 1000 щатски долара. Опасността Макдоналд да влезе в затвора за подобно „провинение“ генерира огромен интерес към случая в САЩ.

„Мисля, че това просто е глупаво. Все още не мога да си обясня станалото. И всичко това, заради едно мъртво пиле“, жалва се Джой Макдоналд пред Kansas City Star.

От друга страна семейство Гемблин не желае непременно да види своята съседка зад решетките, но и не иска да вижда нейните кучета да тичат из двора им.

„Не искаме тя да ни дава пари за пилето. Просто искаме да не виждаме кучетата й да разрушават наша собственост“, споделя Джордж Гемблин. Според собственика на починалото пиле предишно куче, отглеждано от тяхната съседка, също е било отговорно за смъртта на друго тяхно пернато

Етикети:
  • Категории:

Остави коментар