14-годишна отказа силикон, както повеляват семейните традиции

Още по темата

14-годишната Бритни Маршал  отказала да се съобрази с една от традициите в семейството си, като заявила, че няма интерес да увеличи гърдите си, както майка му и четирите й по-големи сестри са направили. Бритни предпочитала уроците и мечтаела да отиде в университет, но изпадала в недоумение, когато виждала как майка й Шантал има непрестанно желание да променя тялото си.

53-годишната майка има девет деца и вярва, че тийнейджърката преминава през „забавна фаза”. Шантал и четири от дъщерите й са дали общо 62 000 евро за силиконови гърди, разкрива в. Telegraph.

Самата госпожа Маршал има четири операции. На първата се подложила още през 1996 г., като до момента е увеличила гръдната си обиколка значително – от размер 32 B до 32 GG. Дъщерите й Ема (30 г.), Тери (27 г.), Тара (26 г.) и Рипли (21 г.) също се радват на подобни подобрения.

„Твърде млада съм, за да мисля за уголемяване на бюста – искам просто да работя сериозно над нещата за училище”, твърди Бритни. „Вярвам, че едно момиче трябва да прави това, което иска в момента, а аз не искам силикон”.

Момичето разкрива, че нееднократно е говорило по този въпрос с майка си и сестрите си, но те наистина обичат вниманието, което получават заради уголемените си бюстове. В миналото Бритни също искала да се подложи на подобна операция, но сега смята, че би изглеждала нелепо като роднините си.

Все пак момичето е сигурно, че майка му се надява то да промени мнението си, но точно в момента това не е приоритет на ученичката. Майката пък твърди, че Бритни не се различава от големите си сестри и ги боготвори, така че рано или късно ще пожелае да последва стъпките им.

Госпожа Маршал вече е баба, но казва, че гърдите й я карат да се чувства млада. Тя често посещава нощни клубове с дъщерите си  и й харесва да я бъркат с някоя от тях.

 

Етикети:
  • Категории:

Остави коментар