Летен хороскоп

Още по темата

Какви са добрите ви шансове за любов, работа и лични интереси през този сезон? Летният хороскоп ще ви подскаже опасностите, за които иска да ви предупреди съдбата, или ще ви подготви за среща с новата ви съдбовна любов. Той визира тенденциите за събития през летните месеци – приключилият  юни, юли и август, за всеки зодиакален знак.

Овен – развитие на талантите

Особено в любовта. Лесно ще го постигнете, защото сте контактни и оптимистични, затова и навсякъде сте обичани. Хората, които срещате за първи път, отварят широко вратите ви към успеха. През юни ще ви притеснят финансови проблеми, но това ще ви даде импулс да направите добър пробив в работата си. Най-добро време за пътуване е през август.

Телец – сбъднати мечти

До началото на август съдбата ще покровителства силно кариерата ви, ще заздрави самочувствието ви и ще ви подари щастие в любовта. През юли възход в службата и семейството. Ще се дължи и на вашето великодушие и топло излъчване, което ще ви спечели още повече приятели. Някои дами сред вас намират мъжа на своите мечти по време на екскурзия, пътешествие. Но лятото ще ви направи и по-импулсивни. Затова внимавайте с ненужните разходи.

Близнаци – надежди за развитие

Това лято ще ви научи на издръжливост и на повече дисциплина. Поумнели, ставате още по-уверени в себе си. Някои от вас са имали страхове дали ще подредят живота си успешно и дали ще се справят с предизвикателствата по пътя. Но поучите ли се от грешките, си ще отворите още врати пред себе си по пътя на успеха си. Някои от вас получават предложение за високоплатена работа или сътрудничество зад граница, идеи за нови перспективни планове. В любовта събуждате интереса на умни и улегнали личности.

Рак – любовта ви прави романтици

Още през юли любовта ще се запали с голяма сила у вас. Съвместно с партньора търсите мечтано жилище и предани приятели. Любовта ви през това лято е вашето изключително щастие. Свободните са склонни повече от всякога към стабилна връзка, в която да подарят сърцето си на чувствителен и силен партньор. Процес на развитие и в службата. По-добри условия за работа, повече пари и влияние. През юли постигате целите си в работата, за което отдавна сте мечтали.

 Лъв – откривате вярата

Още през юли получавате изключително изгодни шансове за работа. Но едва през август те ще имат реални измерения. Междувременно изскачат възможности за флиртове и нови близки контакти. През август срещате истинското си щастие. Мнозина от вас ще намерят мечтания партньор в живота, ще постигнат топлина и добронамереност в отношенията си. Вие омагьосвате с чар и неустоим сексапил всеки, доближил се до вас. Откривате пътя към вярата в различни проявления.

Дева – любовна раздяла, но и нови срещи

Въпреки че това лято ще ви държи в напрежение и ще се чувствате потиснати, все пак ще намерите разрешение на всеки ваш проблем. Това е вашата гаранция за успех, както и за нещастие. Можете да започнете да развивате и разрешавате успешни и надеждни проекти както в работата, така и в личния живот. Помагат ви хора, на които можете да разчитате. Самотниците сред вас, които ще се влюбят в края на юли, ще намерят истинския човек. Онези, които ще се разделят с партньора си, ще го преодолеят до края на юли. През август към вас идват както неприятни изненади, така и възможности, заложени в среща с нови за вас хора.

Везни – фатална любов, професионална кариера

Силни и уверени ще бъдете през цялото лято. То ще ви прави активни, ще ви придава неустоимо излъчване, но и ще отключи и лекомислие, от което често ще се издигате високо в облаците, без да знаете къде всъщност се намирате. Дамите да внимават за опасност от нежелана бременност! Ще имате нужда от повече сън. Съветите са за умерено движение и по-малко хранителни натоварвания. През август решавате финансовите си затруднения. Тогава любовта идва при вас и ви изпраща буквално на седмото небе от неизразимо щастие

Скорпион – любов и пътешествия

Още от самото начало на лятото досегашни мечти една по една се изпълняват. Намирате добра работа, ново жилище, издържате успешно труден изпит. Удовлетворение от успеха в работата. Любвеобилните хора сред вас са изпълнени със съчувствие и великодушие към страдащите. С това и вие печелите сърцата им. Страхотни придобивки през юли, за които дори не сте и предполагали. Неочаквана закрила от високопоставена личност, повече пари. Преживявате дълго очакван възход. Но и не удържате импулса си да пилеете лесно придобитите средства.

Стрелец – приятелства за цял живот

Сега от вас се иска да бъдете смели и предприемчиви. По-мъдри и самостоятелни, в контакт с вас хората просто ви харесват силно и са готови на всякакви компромиси заради вас. Отношенията ви прерастват в дълги и съдбовни приятелства. Август е най-доброто ви време за пътешествия, контакти и срещи с любовта. Обещание за работа, което получавате през юли, ще се сбъдне през август. Изчакайте търпеливо. Тогава ще се съвземете и финансово.

Козирог – перспективна връзка

Каквото започнете през това лято, то ще стане част от целия ви житейски път. Дали ще станете лидер в социална група или ще се издигнете на ръководно място, или ще развивате успешно кариерата си. Тази фаза ще бъде най-силна до края на юли. Много от вас ще срещнат и голямата си любов, в която не са вярвали досега. Силна, пряма личност ще ви привлече силно и ще ви кара да се доказвате всеки миг. В орбитата на покоряваща и властна натура ще се чувствате равностойни партньори. Най-сетне сте готови за равнопоставена връзка. Следва дълго и трайно приятелство.

Водолей – разочарование, после напред

Постоянството и дисциплината ви от известно време започват да ви се отплащат с положителни резултати. Сближавате се с хора, които с ирония са ви наранили или пренебрегнали. Сега ги печелите на своя страна. Но личният ви живот се изпълва с необвързващи флиртове и през юли и август нещата могат да тръгнат в съвсем нова посока. Който спечели вашето сърце през август, може трайно да заеме мястото си до вас. Обвързаните ще постигнат още по-голяма близост с партньора и имат шансове за бебе. В края на август възход във финансите и в работната ви среда.

Риби – любовни разочарование от наивност

Внимавайте през това лято! То ще нагорещи страстите ви и ще сте готови да се хвърлите в прегръдките на всеки, който разтвори пред вас ръце. Някои от вас ще бъдат буквално зависими от любовта на партньора си. Настъпи ли нарушена вярност към партньора, това може да предизвика истинска криза. Следват раздвоение между чувства, страхове от изоставяне и самота, усещане, че сте пренебрегнати. Много от вас ще се опитат да притъпят болката с нова връзка. Звънът на сватбени камбани става по-близък, възможно бебе на път. И отново ревност през август. Направете нещо различно, красиво и изненадващо за външния си вид. Уверете се в красотата и излъчването си.

 

Етикети:,
  • Категории:

Остави коментар