Цветът на стените говори за вас

Още по темата

Изборът какъв да бъде цветът на стените говори за вашата индивидуалност.

Меки и топли нюанси подсказват, че вие сте весела, гостоприемна личност. Топлите нюанси сякаш сближават пространството и правят атмосферата по-интимна. Те действат енергизиращо. Могат да стимулират разговори и дори апетита. За някои обаче те могат да бъдат „пресищащи”.

Меки, но студени нюанси са буквално по-ненатоварващи за очите. Ако сте избрали синьото или подобните му цветове, най-вероятно виждате дома си като оазис на спокойствие в забързания свят. Може би сте и малко интровертен тип. За да предотвратите чувството на студенина, което може да дойде от избраните цветове, може да балансирате с жълти, оранжеви или кафяви детайли и обзавеждане.

Етикети:
  • Категории:

2 коментара

  • А ако стените ни са в бяло и черно?

  • Цветовете играят изключително важна роля за това как ще изглежда нашият дом и какъв облик ще има той, какво настроение ще ни носи влизайки в дадена стая. Хубаво е ако можем да направим една стая оптически по-просторна с по бледи, хладни цветове за стените. Светлите тонове изглеждат по-леки от тъмните и оптически разширяват пространството. Така следвайки тези елементарни инструкции няма как да сгрешим.

Остави коментар