Женският костюм се завръща на мода от есента

Още по темата

Спомнете си, че модно е добре забравеното старо. И така – отново идва модата на женския костюм. Той ще измести определяната до този момент най-женствена дреха – роклята, още тази есен. Необходимостта от костюм в дамския гардероб е забелязана от дизайнери като Прада, Оскар де ла Рента, Салваторе Ферагамо, Ралф Лорън. Те са подготвили за новия сезон пълна гама костюми за жени без излишни украшения.

Завръщат се моделите, които преживяха пика на своята популярност през 90-те години на ХХ век. Женският костюм може да придаде на жената както сериозен и делови вид, така и да вдигне настроението. Дизайнерите са уверени, че някои костюми могат да вдъхнат повече увереност на една жена, отколкото която и да било рокля.

Тази есен на мода ще са цветните костюми в оранжево, жълто, бежово, сиво и ярко червено. Независимо от професията и социалния статус на жената, представителките на нежния пол ще изглеждат перфектно. Дизайнерката Стела Макартни е убедена, че костюмът е дреха, която лесно се съчетава с наличното в дамския гардероб – бяла блуза или риза, а панталонът може да се комбинира с кожено яке за още по-екстравагантна визия. Нейните костюми предлагат перфектни комбинации на ярки цветове, оригинални щампи и бижута.

Етикети:

Остави коментар