Как да пазарувате козметика онлайн

Още по темата

  • Не купувайте даден продукт само заради цената и марката. Първо потърсете повече информация и тогава решете дали искате на го пробвате. Това важи най-вече за бялата козметика – преценете каква е вашата кожа (млада, по-зряла, мазна, суха, дехидратирана). Не поръчвайте продукти, които не са подходящи за вас или твоите близки – така най-много да си развалите мнението за марката или в най-лошия случай да си навлечете дерматологични проблеми.
  • Цветовете на декоративната козметика понякога не си отговарят. Затова, когато си харесате нещо, първо влезте в сайта на производителя или направо отидете в реален магазин за да се убедите дали това е вашият цвят. Обръщайте внимание на описанието в скоби (например, че продуктът е за американския пазар), защото цветовете в различни държави могат да се разминават. Ако продуктът е за американския пазар, консултирайте се със страницата на производителя, предназначена за американския пазар.
  • Имайте предвид, че част от продуктите може да изглеждат малко по-различно от продуктите които се продават в България, но всъщност са оригинални. Това се дължи на факта, че производителят често прави някои промени при опаковките на дадени продукти в зависимст от множество демографски особености на даден потребителски кръг.
  • Ползвайте чуждия опит. Посещавайте и четете информация за продуктите и магазина от форуми, където те активно се обсъждат.
Етикети:
  • Категории:

1 коментар

Остави коментар