Вина мъчи изневеряващите

Още по темата

88% от британците, които са изневерили на партньора си, се чувстват виновни за постъпката си. Това показва изследване на сайта MyVoucherCodes.co.uk. От тях 32% изпитвали толкова силна вина, че разказали на партньора или партньорката си за изневярата. Мнозинството от кръшкачите обаче заявили, че никога не са казвали на партньора или партньорката си, че са изневерили.

8% от участниците в допитването заявили, че са били заловени в действие, а 17% казали, че са признали за изневярата си, защото били хванати в крачка. 67% от изневеряващите вече не били с партньора или партньорката си, а 37% заявили, че партньорът/ката им скъсала с тях, след като открил/а изневярата.

14 на сто напуснали партньора/ката си, за да бъдат с човека, с когото изневерили, но само 13 на сто от тях все още имат връзка с този човек. 52% от участниците в изследването заявили, че са им изневерявали. Изглежда, че британците имат склонност да прощават, защото само 59% от анкетираните признали, че са прекратили връзката си заради невярността на партньора/ката си.

 

Етикети:, ,

Остави коментар