Да изберем мебели за своя дом

Още по темата

Каквато и да е причината – нанасяте се в ново жилище или просто са ви омръзнали до смърт старите мебели, готови сте на решителна промяна. Изборът на мебели в момента е повече от добър – и като варианти, и като цени. Каква стратегия обаче трябва да предприемете.

    1 . Определете бюджет.

Това би помогнало да спестите изключително много време в търсене на мебели, които ви харесват, но не може да си позволите. Придържайте се към предварително определената сума за да не попаднете в ситуация, която би натоварила прекалено много бюджета ви.

2. Къде ще ги сложите

Без значение дали ще сменяте холна гарнитура, маса, секция или портманто, трябва за знаете с колко място разполагате. У нас жилищата са маломерни, така че големината на мебелите е един от водещите фактори при избора на мебел.

3. За какво ще ми служи

Първо се попитайте: трябва ли ми въобще диван и колко често ще го използвам? Ако ще спите на него – внимание! Не всеки начин на разтягане е подходящ за интензивно ползване за спане.

4. Каква материя да бъде

Материали и цветове – бол, но износването им е коренно различно. Помислете дали тази невероятна мебел би паснала на останалата мебелировка в дома ми?

5. Какъв стил

Не робувайте на сложни и модерни мебели. Важното е на вас да ви харесва, а не на гостите ви.

Етикети:,

Остави коментар