Дами, имате ли подходяща раница?

Още по темата

Не става въпрос за престоящ поход или пътуване, за което ви трябва раница. Думата е за дамските раници, които са хит на пазара – в най-разнообразни цветове, размери и разновидности. Сигурни сме, че всяка жена притежава безброй много стилни, елегантни, шантави, цветни, малки или големи дамски чанти, които допълват визията им по един уникален и красив начин.

Наясно сме с привързаността на жената към този аксесоар, който независимо от сезона и настроенията, е запазил своето специално място в сърцата на всяка от нас.

Но от известно време дамската раница привлича вниманието и на млади, и на не толкова млади жени. Някои продължават да си затварят очите пред нея, други я издигат в култ, трети – оценяват практичността й!

Класика в жанра е разбира се кожената дамска раница, средно голяма, която отива на всеки един тоалет. Изработена от качествени материи, удобна с функционално разпределение от множество джобове и прегради.

Жените, който се отнасят много внимателно към външния си вид, сигурно ще подходят много внимателно към избора на такъв тип сак, който трябва да е стилен, удобен и едновременно с това подходящ както за важни срещи, така и за ежедневни разходки.

Казват, че външният вид на дамската чанта отразява вкуса на притежателката и и начина по който иска света да я възприема.

Всичко е въпрос на лични предпочитания.

Етикети:,

Остави коментар