Някои грешки в облеклото на мъжете през лятото

Още по темата

Уж стилът е по-свободен, ама не може да се обличате как да е и да втрещявате околните с гафови комбинации. И в жегата човек може да изглежда добре. Затова внимание – вижте кое от изброеното практикувате и приключете с него веднъж завинаги.

1. Сандал с чорапи

Вярно е, че в САЩ шляпат по този начин, ама кога ли редовите американци са били пример за някакъв стил. Чорапи със сандали или чехли е един от най-големите гафове, който при това се вижда твърде често. Особено ако отгоре сте обули официален панталон!

2. Къси панталони с много джобове

Толкова много, че можете да натъпчете половината си бюро в тях. Това са панталони, които бяха модерни през миналия век. През настоящото столетие актуални са по-обраните кройки, които не развалят фигурата ти и не ви правят да приличате на ходеща палатка.

3. Твърде силен парфюм

Само с парфюм няма да заличите якото потене заради жегата. През лятото най-добре е да изберете по-лек аромат, като цитрусовите и тревистите нотки са най-добрите приятели.

4. Джапанки… навсякъде

Джапанките са истинска благословия в горещите дни, но това не е причина да ги носите навсякъде, включително и на работа или изобщо в официална среда. Те са за неформални излизания, а за по-официална среда се спрете на нещо, което скрива пръстите на краката.

5. Твърде широки или твърде дълги бански

Дори и мъжете, които по някакви причини се притесняват от фигурата си, не могат да спечелят кой знае колко от широки, дълги и торбести бански. Банските трябва да са удобни,  т.е. достатъчно, но не прекалено широки. Изберете по-обрани бански, чиято горна част стига до малко под талията, а долната – между средата на бедрото и 3-5 см над коляното.

6. Спортни слънчеви очила

Те са подходящи за спорт, когато искате да покажете мачото в себе си. Във всички останали случаи е добре да изберете нещо по-стилно и елегантно.

Етикети:,
  • Категории:

Остави коментар