Стари трикове за бърз сутрешен макиаж

Още по темата

Случвало ли ви се е да закъснявате за работа, заради ежедневното разкрасяване или да не знаете точно какво да направите, за да изглеждате по-отпочинали? Вместо да отделяте по 20 минути пред огледалото всяка сутрин, следвайте тези изпитани в практиката съвети, за да постигнете свеж, непрекалено издокаран вид.

1. Осветете очите си: За да изглеждат по-големи и изразителни очите ви, нанесете малко прахообразни златни сенки във вътрешната част на окото, като продължите леко и по линията на долните мигли.
– Нанесете тънък слой от вазелин на клепачите, преди да използвате грим, за да постигнете мек, свеж блясък.
2. Придайте свежест на лицето си: Изберете кафеникав матов руж, но да не е прекалено тъмен (бронзантите се открояват твърде много), и „пометете”  леко под скулите, в слепоочията и по протежение на челюстта. Повторете още веднъж със съвсем леки движения.
5. Придайте вид на напуканите устни: Нанесете безцветен вазелин на долната устна, а на горната използвайте червило, след което разтрийте добре двете устни. Като финален щрих, поставете гланц в средата на устата- това създава 3-D ефект и визуално уголемява.

Етикети:,

Остави коментар