Жените мразят да им викат „бебчо”

Още по темата

Ново британско проучване показва, че „бебчо“ е най-омразното за жените умалително, с което партньорът им се обръща към тях. На подобно отношение се радват и други лигавщини като „тиквичке“, „патенце“, „бейби“ и „захарче“. Те обаче нямат нищо против да ги наричат „красавица“, „любов“, „скъпа“, „ангел“, „съкровище“, „снежинка“, „любима“, „цвете“, „принцеса“ и други в този дух.

Изследването показало също така, че само една пета от британците наричат партньора си с цялото му име. Също една пета от участниците признали, че използват интимни имена, когато наоколо няма никого. Факт е, че гальовните имена между партньорите обикновено се използват като начин да се покаже малко обич, но някои определено са по-добри от други.

Много от мъжете, участвали в допитването, споделили също така, че назовават партньорката си с имена, които биха използвали, само ако тя не е достатъчно наблизо, за да чуе. „Госпожата“ или „съпругата“ все още се използват от някои мъже, а един на всеки шестима жители на Острова признават съвсем спокойно, че наричат партньорката си „шефката“.

От друга страна, всеки мъж трябва да знае, че това, което говори на приятелката си, е от огромно значение за нейното благоразположение към него по-късно вечерта. Тоест, ако се държи подобаващо добре с нея и я разтопява с нежни приказки, то тя със сигурност ще премине на любвеобилна вълна и нещата под завивките може да се разгорещят.

Етикети:,

Остави коментар