Хороскоп есен-зима 2012

Още по темата

ОВЕН

Октомври

През този период ще се радвате на отлично здраве и жизненост, ще сте изпълнени с любов към живота и вяра в собствените си възможности. Ще бъдете благородни, щедри и общителни. Повишеният оптимизъм и честите успехи могат да предизвикат нетърпимост към евентуално осуетяване на плановете ви.

Ноември

Ще се чувствате притиснати както поради финансови причини, така и заради проблеми с обкръжението ви. Пазете се от бивши съпрузи, приятели или партньори, които може да станат ваши врагове. Високо самочувствие и стремеж към независимост и абсолютна свобода, най-вече финансова, характеризират периода. Понякога липсата на обективност и самокритика може да забавят постигането на желаните резултати.

Декември

Ще имате възможности за напредък. Ще постигнете необходимите промени, без да се появят никакви пречки. Ще сте щастливи и доволни от живота. Духовността и материалните удобства в живота ще се допълват взаимно. Възможни са пътувания. Изпълнени сте с вяра. Ще се обърнете към мистицизма, за да се научите как да оценявате това, което имате, и как да го споделяте.

ТЕЛЕЦ

Октомври

Месец на постижения. Ако участвате в съдебни дела, те ще приключат успешно, защото през този месец всичко ще е на ваша страна. Ще направите цялостен ремонт на дома си или дори може да се преместите на по-удобно място. Не е разумно да проявявате неуважение към другите.

Ноември

Ще вземате правилни решения. Сериозното и съзнателното ви отношение ще ви осигурят издигане в обществото, макар и бавно. Вашата честност и почтеност ще бъдат оценени от приятелите ви. Ще бъдете източник на вдъхновение за много хора. Ще ви хрумнат идеи за създаване на проекти, които да са от полза за заобикалящата ви среда. Добър период за ремонт на дома или офиса.

Декември

Вие сте общителни и великодушни по природа и искате да помагате на другите, да ги просвещавате и съветвате. Ще изпитвате съмнения относно способностите си и качеството на работата си и ще се нуждаете от експертен съвет, който обаче може не винаги да е правилен или подходящ за вас. Ще имате успех у дома, в обществения живот, пътуванията и финансите.

БЛИЗНАЦИ

Октомври

В началото на месеца ще се прояви отрицателната страна на характера ви. В отношенията си с другите ще бъдете непостоянни, избухливи и раздразнителни. За сметка на това през втората половина на месеца ще бъдете приветливи и великодушни. Партньорът ви ще ви помоли да направите огромна жертва в името на любовта.

Ноември

Ще се отдадете на духовността и мистицизма през този период. Ще сте спокойни и ще успеете да финализирате проектите си. Ще вдъхвате доверие както в бизнес средите, така и в личните ви взаимоотношения. Ще сте способни да контролирате и работата си, и семейните дела. Ще се забавлявате и ще създавате хармония около себе си. Приятел ще се нуждае от вас и вие веднага ще се отзовете.

Декември

Ако започвате нова връзка, тя трябва да бъде основана на взаимна честност. Ако ви предложат работа, за която не сте подготвени, заемете се с получаването на необходимата квалификация и не играйте нечестно, защото рано или късно ще бъдете разкрити. Ще предприемете кратко, но много приятно пътуване.

РАК

Октомври

Ще възстановите силата на волята си и ще бъдете заредени с нови сили за действие. Ще сте изпълнени с ентусиазъм и ще имате много нови интереси. Динамичните събития около вас не винаги отговарят на истинските ви възможности, но това не трябва да ви обезкуражава, защото през този месец ще сте в състояние да преодолеете каквито и да е пречки.

Ноември

Ще се чувствате страхотно, ще бъдете щедри и оптимистично настроени. Загрижени сте за благополучието на всички около вас и ще искате да защитите хората, които обичате. Почти без никакво усилие ще привличате благоприятни обстоятелства и ресурси. Ще сте търсен и желан партньор както в бизнеса, така и в личните взаимоотношения. Жените ще ви донесат успех в начинанията.

Декември

През този месец ще сте много привлекателни за противоположния пол. Доходни и престижни занимания. Ще се радвате на разбирателство и взаимно уважение във взаимоотношенията ви с околните. С труда си може да се включите и да помогнете в благотворителни инициативи. Много вероятно е да ви предложат длъжност, която ще ви позволи да защитавате нуждите на другите.

ЛЪВ

Октомври

Този месец ще бъде много положителен. Ще разширите хоризонтите си чрез философия, повишаване степента си на образование или чрез пътуване. Будният ви ум привлича хората около вас. Бъдете толерантни към мненията на околните. Не използвайте своята убедителност за нечестни цели.

Ноември

Периодът ще се характеризира с изблик на енергия и ентусиазъм. Ще реализирате целите си единствено благодарение на собствените си усилия. Ще проведете интересни разговори. Прекаленото безразсъдство и пренебрегване на опасностите е крайно неразумно.

Декември

Ще сте много харесвани от противоположния пол през този месец. Може би ще се почувствате привлечени от по-млад от вас партньор, който ще ви съблазни с топлота и нежност. Взаимна симпатия и уважение във връзките ви. Ще помогнете на приятел при изпълнението на задачите му. Общуването с деца ще ви донесе приятни емоции.

ДЕВА

Октомври

Ще бъдете бдителни и ще действате методично. Месец на непрекъснато личностно развитие и триумф. Тайната на успеха е да действате спокойно и разумно във всяка ситуация. Ще сте интроспективни, наблюдателни и аналитични. Партньорът ви ще е притеснен от вашето равнодушие. Включете го в проектите си и му покажете, че чувствата ви не са се променили.

Ноември

През този месец съществува вероятност да се появят отново проблеми от миналото. Кавги, които сте мислели за приключени, отново ще ви напомнят за себе си. Във взаимоотношенията си избягвайте да правите неуместни сравнения, това няма да бъде прието добре от отсрещната страна. Семейно събиране ще остави у вас неприятно чувство.

Декември

Ще трябва да се изправите срещу собствените си задръжки и ограничения, както и срещу тези, наложени ви от обстоятелствата. Може би ще искате да отхвърлите изцяло всички ограничения и да разширите сферата си на дейност, да посетите нови места и да правите неща, с които не сте се занимавали досега. Възможна е смяна на работното място или местожителството, както и прекъсване на взаимоотношения.

ВЕЗНИ

Октомври

Ще сте общителни и весели. С готовност ще съветвате, просвещавате и ще помагате на другите. Късмет вкъщи, в обществения живот, при пътувания и финансови операции. Ще сте едновременно практични и с богато въображение. Ще отдавате голямо значение на имиджа си и на забавленията. Помогнете на другите и им покажете своята привързаност. Знаете, че е по-добре да даваш, отколкото да получаваш.

Ноември

Ще бъдете изпълнени с любов към живота и вяра в собствените ви възможности. Ще имате успех във всичко свързано с юридически процедури. Напредък и личностно развитие. През този месец ще сте изключително снизходителни, но не позволявайте на хората да злоупотребяват с вашата толерантност.

Декември

Баланс между духовността и материализма. Честност, почтеност и отговорност. Успехът ви е гарантиран, но не и без да положите известно усилие. Началото винаги е трудно. Рисковете винаги трябва да бъдат обмислени. Ще трябва да осъзнаете, че някои врати се отварят, а други се затварят, но нищо от това не е окончателно. Ще сте заредени с енергия. Не бъдете арогантни.

СКОРПИОН

Октомври

Вътрешният ви свят и емоциите ви ще бъдат в хармония през този месец. Работоспособност и необикновена вътрешна сила. Не се прекланяйте пред никого. Конкурентите ви ще се опитат да ви попречат, но вие ще ги победите. Вероятни проблеми в любовните отношения.

Ноември

Ще се чувствате неудовлетворени от живота през този период. С магнетизма си ще завладеете въображението на другите, но самодоволството ви може да ви доведе до депресии, желание за бягство от действителността, недоволство, психологическа зависимост и отдаване на пороци като алкохолизъм.

Декември

Периодът ще се характеризира с наслаждаване на живота, изострена чувствителност, силни страсти, ненаситност и невъздържаност. Възможни са романтични изблици. Ще имате огромна енергия за работа, силна концентрация и необикновен подход на действие. Ще сте в състояние да ръководите останалите. Ще бъдете изключително активни. Ще се проявите като добър психолог. Ще свалите маските на някои хора и ще разкриете истинската им същност.

СТРЕЛЕЦ

Октомври

Период на заздравяване на семейните връзки и взаимоотношенията с любимите ви хора. Опитайте се да се помирите с човек, с когото сте в обтегнати отношения. Със сигурност ще имате успех и ще преодолеете неразбирателствата и грешките от миналото.

Ноември

През този месец са вероятни конфликти в дома. Опитайте се да не реагирате емоционално на проблемите, вместо това анализирайте причините за поведението си. Във взаимоотношенията с майка ви или други роднини от женски пол може да има напрежение и разногласия. Не очаквайте семейството ви да одобри плановете ви. Вероятни здравословни проблеми, причинени от емоционален дисбаланс. Погрижете се за нервите си и се хранете правилно.

Декември

През този период ще ви липсва работна дисциплина за постигането на цели, които изискват постоянство и методичност. Опитайте се да се освободите от напрежението и избягвайте вземането на важни решения. Наслаждавайте се на взаимоотношенията си с другите. Старайте се да сте в добро настроение независимо от обстоятелствата.

КОЗИРОГ

Октомври

Предстои успех във всичко. Благоприятен период за правенето на големи планове. Действайте разумно и най-вероятно нещата ще се получат по желания от вас начин. Проблемът е, че представителите на тази зодия никога не са доволни от постигнатото. Трябва да се научите да сте по-потайни относно проектите си, за да не ви изпреварят конкурентите ви и да не започнат свой бизнес с вашите идеи.

Ноември

Ще сте изпълнени с носталгия и ще бъдете изцяло завладени от спомените от миналото. Ще ви липсва времето, когато сте имали влияние и власт. В някои случаи е възможно да се появят отново и стари конфликти. Опитайте се да гледате напред, защото ви очаква хубаво бъдеще.

Декември

Ще осъзнаете, че знанието носи сила и свобода. Вие сте талантливи и непредубедени, но това не влияе на аналитичните ви способности. Късмет в бизнеса. Не оставяйте възможностите да ви подминат. Необичайни мисли, действия и емоции. Ще поставите началото на нова връзка, която ще започне щастливо, без обичайните ви притеснения.

ВОДОЛЕЙ

Октомври

Месец на хармония. Ако ограничавате харченето, бизнесът ви ще процъфтява. Доброто ви чувство за хумор и оптимизмът ви ще ви направят желан събеседник. Това ще ви радва, тъй като отдавате голямо значение на светския живот. Някой се надява да забележите колко много ви харесва. Вгледайте се в очите му и ще разберете кой е той.

Ноември

Здравето ви ще се подобри. Ще придобиете голямо влияние в работата и в обществения живот. Време е да постигнете нови цели и да надминете себе си. Ще получите ценна информация или неочаквани възнаграждения. Приятел ще ви покани на парти, което дълго ще помните.

Декември

Ще се бунтувате срещу непосилни изисквания през този месец. В края на годината ще искате да направите равносметка на всичко постигнато. Спазвайте установения ред, за да избегнете опасни ситуации. Намерете баланса. Занимавайте се с някаква физическа дейност. Отпуснете се и се вслушайте в нуждите на тялото си.

РИБИ

Октомври

През този период ще сте заети с нови планове, протоколи и изисквания, които са необходими за създаването на успешен проект. Изпълнете се с любов и вяра в успеха и всичко ще протече според плановете ви. Важни ще са отношенията ви с чужденци.

Ноември

Опасността ще ви привлича. Не се занимавайте със спорт. Ще ви привличат хора с авантюристичен дух или опасни ситуации. Внимавайте да не се отдадете на вредни и саморазрушителни навици. Лесно се поддавате на влияние и тази тенденция ще е особено силно изразена през този месец. Пазете се от негативно настроени хора. Погрижете се за здравето си – вероятни са проблеми с хронични заболявания.

Декември

Ще сте склонни да преувеличавате и да се държите надменно или арогантно. Ще се чувствате като победители, но плановете ви няма да имат реална основа, затова не е добре да започвате нов бизнес през този период. Може да имате разногласия с хора, които считате за свои ментори. Бъдете умерени и скромни.

Етикети:
  • Категории:

Остави коментар