Властните жени по-бързо завладяват мъжете

Още по темата

Властните жени отново демонстрират надмощие! Оказва се, че представителите на силния пол си падат по дами, които обичат да държат ситуацията под свой контрол, показват резултатите от ново изследване.

Въпреки схващането, че традиционно мъжете доминират в една връзка и са опора за „слабите“ им половинки, повечето господа си падат по властни партньорки.

Мъжете обаче рядко си признават открито, защото не обичат да са от „губещите“. Въпреки това немалко са онези представители на силния пол, за които властта означава динамичност, енергичност и решителност – все качества, които им допадат в жените.

Положително е също така, че такива жени са по-наясно с чувствата и взаимоотношенията си с другия пол. Бързо решават почти всички въпроси и лесно вземат решения както за семейството, така и за работата или просто за това коя рокля да облекат. По-голяма част от силния пол мечтае да има такъв спътник в живота си, което значително опростява семейното съжителство.

Така че, ако досега сте били благи и добри, сега е моментът да обърнете монетата. Кой знае… може пък това да заздрави връзката ви.

Етикети:,

Остави коментар