Най-добрата официална прическа за 2012 г. е българска

Още по темата

Най-добрата официална прическа за 2012 г. е българска. Този приз на международната организация на фризьорите „Интеркоафюр“ получи преди дни в София една от най-известните и търсени наши фризьорки Катя Трайкова, собственик на салони за красота „Кати Стил“ в Пловдив (на снимката е наградената прическа).

Още 8 български коафьори бяха отличени с международен приз – Иван Ганев стана „Стилист на годината“, Валентин Цветков – „Личност на годината“, за „Най-добър в ежедневната прическа“ бе обявен Орлин Валяков, „Майстор на ножицата“ е Асен Хинков, „Най-добър шоу изпълнител“ –  Йордан Василев, наградата „Колорит на годината“ е за Жулиета Георгиева, Петьо Велев е „Фризьор на годината“, а „Майстор на прическата“ – Теодора Колева.

Интернационалните си отличия – купа и диплом, нашите фризьори получиха по време на състоялия се преди дни 15-тия международен фестивал на прическата и красотата в НДК – София. Над 130 участници показаха своите ловки умения с гребена и ножицата. Фризьори от Италия, Германия, Бразилия, Швейцария, Австралия, Украйна представиха свои програми в „Шоуто на нациите“. Част от тях се включиха и в конкурсната програма.

Етикети:
  • Категории:

Остави коментар