Топла мода за студени дни

Още по темата

Въпреки че температурите падат всеки ден все повече, не е задължително това да се отразява на настроението ви. Саита tonus.bg ви предлага палитра от топли аксесоари за зимата, които създават весело настроение.
Гети-краката са едно от най-уязвимите части на тялото през този сезон. Ето защо, те трябва да бъдат подсигурени освен с топли чорапи, но и с подходящи гети. Познати още като „калцуни”, те стоплят крака над прасеца и го предпазват от измръзване.
Ръкави-много подходящи и модерни аксесоари за зимата, тъй като внасят допълнителна топлина на жилетка без ръкави, например. Можете да си изберете такива в същите цветове като на жилетката, или в противоположните, за да сте по-екстравагантни.
Дълги цветни чорапи-подобно на гетите, те предпазват горната част на краката от студ, като обаче придават и допълнителен привкус на визията. С високи до коляното ботуши и дълги чорапи в контрастен цвят, например, определено ще създадете впечатление.
Наушници-децата ги използват за предпазване на ушите, когато отиват да се пързалят, но вие можете да ги носите всеки ден. Те придават небрежна елегантност и предпазват от замръзване чувствителната зона-ушите.
Шапка-това е задължителен аксесоар за всяка зима. Ушанка или с козирка, тя е показател за добър вкус. Тази година особено актуални са баретите, които ще насочат всички погледи към вас.

Етикети:

1 коментар

Остави коментар