Тренировка – в вкъщи или във фитнеса

Още по темата

Отговорът е във в къщи. А как да тренираме? Ето най-ефективните домашни уреди за спорт.

Въженце за скачане

Хубавото на въженцата е, че струват малко, леки са и може да ги носите навсякъде. Скачането на въженце е тренировка за цялото тяло. То подобрява стойката и скъсява времето за трениране поради високата си интензивност.

Швейцарска топка

Това е като седенето на стол. Използва се и за много упражнения, с които да натоварвате цялото тяло. Швейцарската топка е любимият уред за натоварване на бедрата и дупето, стягане на корема и развиване на сила, контрол и баланс. За разнообразна тренировка може да се комбинира с ластици, гирички и други уреди.

Сглобяеми дъмбели

Можете да ги намерите в спортните магазини. Това са малки куфарчета със сглобяеми дъмбели. Купуването им е добра инвестиция. След време като напреднете с тренировките може да си купите допълнителни дискове. С тях можете да изпълнявате всякакви упражнения, които бихте правили и във фитнес зала.

Ластици

С ластиците натоварвате гърба, раменете, бицепсите и трицепсите, страничната част на корема, дупето и бедрата. Те са леки, евтини и можете да ги вземате с вас по време на командировка.

Приятна тренировка!

Етикети:

Остави коментар