Да гримираме малките очи

Още по темата

Колко от жените, които имат малки очи, са се замисляли как де се гримират. Как различният тип гримиране влияе върху вашето излъчване. Ще ви представим едни от най-добрите трикове, с които ще можете да направите малките си очи зашеметяващи.

Оформете веждите

Веждите трябва да са оформени добре, за да подчертаят очите. Ако имате тънки вежди, поддържането им в перфектна форма е задължително.В противен случай очите ви ще изглеждат още по-малки.

Нанесете бледи сенки върху клепачите

Зрителната измама, която се получава чрез бледите сенки, е невероятна. Очите ви ще изглеждат още по-големи. Няма значение какъв ще е цвета, просто сенките трябва да са бледи.

Поставете тъмни цветове във външните ъгли на очите

Ако искате очите ви да изглеждат още по-големи, поставите тъмни сенки в края. По този начин ще подчертаете и самият цвят на очите.

А какво ще кажете за малко светли цветове под веждите

По-горе споменахме бледи цветове и това, че те могат да направят очите ви да изглеждат по-големи. Следващият съвет за големи очи е да нанесете светли тонове сенки под веждите си. Често казано това е един от любимите ми трикове, който наистина прави очите доста по-големи.

И черешката на тортата – извийте миглите си

Мислите ли че, начинът, по който поставяте спирала, оказва влияние на размера на очите? Ами ДА! Винаги преди да поставите спиралата извийте миглите с машинка за извиване. Резултатът е видим веднага след нанасянето на спиралата.

 

 

 

Етикети:,

Остави коментар