Местата, на които не искате да се събудите след секс

Местата, на които не искате да се събудите след секс

Още по темата

Може би ви е все едно къде се събуждате след приятна вечер с вашето момиче?! Но ако утрото е предшествано от тежко напиване, съвсем естествено е да се озовете на странно място, което не е точно вашата или нейната спалня. Не е дори на най-добрия ви приятел.

Ето местата, на които не искате да се будите след секс:

В спалнята на родителите ѝ

Това е едно от най-кофти местата, на които може да се събудите след секс. Да, има шанс те да са заминали някъде и затова да сте там. Съществува и вероятността майка ѝ и баща ѝ да се приберат рано сутринта и да заварят напълно непознат, който се е държал твърде дружелюбно с дъщеря им. Не само ситуацията може да стане бързо много грозна, агресивно грозна, но има вариант дори да бъде извикана полиция.

Ако мацката държи да ви заведе в семейния ѝ дом, съветваме ви да се уверите, че родителите ѝ не са в страната. В противен случай рискувате много.

В друг град

Причината да е гадно да се събудите в друг град е, че няма да можете да се приберете бързо, както със сигурност ще ви се иска. Все пак вероятно предишната вечер сте пилели пари в алкохолно разхищение, а шансът да сте дали последните си левчета, за да стигнете до отдалеченото място е огромен. Сексът трябва наистина да си струва, за да си направите такъв трип. Вечерта може и да мислите, че си заслужава, но на сутринта няма да сте на това мнение.

Самотни в парка

Няма такъв ужас да се осъзнаете в парка изоставени и самотни. Най-вероятно ще бъдете галантно събудени от полицаи. Ако се окажете в такава ситуация, то най-вероятно мацката, с която сте палували, не е останала особено впечатлена от представянето ви и е решила да се поотупа и да се прибере. Може би се питате „как човек може да знае дали е правил секс, ако се буди сам в парка?“. Отговорът е прост: огледайте се за изхвърлен презерватив и обърнете внимание на мръсните си дрехи.

Етикети:,

Остави коментар