Лъвът действа по план през 2013-а

Още по темата

Събитията ще се случват по план и с по-добър заряд за вас тази година. Връзките ви ще поемат нова посока и ще можете да берете плодовете от проектите си от предходни години. Моменти на несигурност и меланхолия могат да се промъкнат в средата на годината, но не изпускайте нервите си. Ще имате много поводи за радост в продължение на годината. Ще имате възможност да се завърнете с гръм и трясък. Оставете своята креативност да достигне ново ниво и позволете на света да я види. Следвайте идеалите и амбициите си в живота и тази година ще бъде много по-добра за вас от очакваното.

КАРИЕРА

В областта на кариерата можете да очаквате големи крачки. Ще има и много социализиране също. Ще има някои спънки в отношенията ви с висшестоящите и колегите в работата. Отнесете се към проблемите с повишено внимание. Съдете и гледайте на хората около вас по един и същи начин. Ще получите помощ от неочаквани страни в професионалния ви живот тази година. Вървете напред с лекота и без съмнение, като имате предвид бъдещите си интереси. Работата в екип ще ви донесе много ползи през този период и проектите ви ще напредват плавно, без много спънки в продължение на годината.

ЛЮБОВ

Любовният ви живот през 2013 ще се смекчи значително, което е точно по ваш вкус. Слушайте партньора си – какво е неговото/нейното мнение по въпроса. Вашата чувствителност не бива да застава помежду ви и да разваля връзката. Но планетарните позиции тази година са наредени по такъв начин, че мирът ще преобладава. Неразбирателства могат да възникват от време на време, но бъдете над тези неща. Ако сте необвързани, сега е подходящото време да се установите с правилния партньор в живота. Тези, които вече са във връзка или брак, трябва да намерят време и начин да разбират партньора си по-добре. Силни емоции и романтични действия са в полезрението на Лъва тази година.

ФИНАНСИ

Много финансови промени са вероятни за вас през 2013 година. Свободата ви на харчене и екстравагантните разходи вероятно ще се променят към по-добро. Може да получите голям дял от завещание или наследство тази година. Планетите ще се погрижат да бъдат задоволени вашите нужди и желания, а не вашата алчност. Възможни са финансови разходи, свързани с образование и разработване на проекти. Ще имате възможност да помогнете на тези около вас финансово.

ЗДРАВЕ

В общи линии здравето ви ще е отлично през цялата 2013 година. Ще почувствате обновен източник на енергия в себе си, който ще ви помогне да постигнете стремежите си тази година. Ще трябва да се заемете с доста физическа активност. Времето ще е подходящо да се отдадете на някакъв вид спорт, което ще подобри физическото и психическото ви състояние. Слушайте вътрешния си глас, когато опрете до диети. Умора може да се промъква от време на време, затова поддържайте стриктен график на работа и почивка.

Етикети:
  • Категории:

Остави коментар