През 2014-а Везните политат нависоко

Още по темата

Тази година много от вашите дългосрочни планове и идеи ще полетят нависоко. Вашата съвест и ценности могат да бъдат тествани. Ще имате и един период, лишен от всякакво вдъхновение. Много от личните ви и финансови нужди ще се материализират. Поддържайте контакт с близките и приятелите си. Комуникацията доста ще ви помогне, когато се нуждаете.

КАРИЕРА

Това е година, в която професионалните ви умения ще бъдат подложени на проверка. Ще трябва да излезете от това без драскотина и невредими. На лице е също възможност да берете плодовете на усиления си труд. Предстоят и повишения, и увеличение на заплатата. Ще получите и така нужното признание, което ви е избягвало от известно време. Обърнете внимание на дребния шрифт. Работата в екип ще ви помогне тази година. Използвайте това и за личните си амбиции. Вероятно ще имате възможности да се захванете с някакъв вид образование.

ЛЮБОВ

Любовният ви живот ще бъде като цяло добър тази година. Ще сте в позиция да разбирате партньора си и отношенията по по-добър начин. Магията на любовта ще властва над вашата емоционална личност. Избягвайте да правите големи гафове или грешки във връзката. Работете над внасяне на хармония в партньорството ви. Ако сте необвързани, тази година ще донесе много социални събития, което ще ви помогне да създадете здрава връзка. Ако сте обвързани, този период ще ви помогне да говорите по-открито и да изгладите различията, които може да възникнат във връзката ви.

ФИНАНСИ

Тази година ще сте като Мидас, когато стане дума за финанси – всичко, до което се докоснете, ще се превръща в злато. С други думи всичко, с което се захванете, ще се материализира в положителна насока. От време на време може да се почувствате финансово разклатени, но няма да бъде нищо сериозно, за което да се тревожите. Проектите ви ще донесат добри резултати. Не се съмнявайте в околните, когато опрете до финансови въпроси.

ЗДРАВЕ

2013 година ще донесе нов лъч енергия в живота ви. Метаболизмът ви ще се подобри. Ще бъде период на позитивен растеж на здравната арена. Някои храносмилателни проблеми и нарушения на нервната система са прогнозирани, но вие ще се възстановите мигновено. Сега е моментът да вземате големи решения относно диетата и упражненията. Планетите ще се погрижат всичко да е розово за вашето здраве въпреки някои случайни здравни проблеми, които не могат да бъдат изключени.

Етикети:

Остави коментар