Скорпионите ще минат през много изпитания през 2013-а

Още по темата

2013 година ще ви помогне да резюмирате нещата, които сте направили предишните години. Планетите дебнат обаче, готови да ви навредят. Ще преминете през период на много изпитания и изкушения в живота. Успокойте се, отстъпете и подновете всичко, за да се подобри ситуацията ви. Към края на годината амбициите ви може да се материализират. Творческата ви страна ще излезе на преден план. Фази на интензивен работен стрес и почивка се редуват в живота ви в момента.

КАРИЕРА

Тази година професионалният ви живот ще ви възнаграждава много повече от предишни години. Повече връзки и по-добри възнаграждения се очакват за вас. Ще има възможност за подобряване и разширяване на знанията ви. Съвместните предприятия ще бъдат печеливши за вас тази година. Това е много мотивиращ период за вас. Някои ваши артистични занимания ще пожънат успех. Липсата на време може да възпрепятства вашите професионални амбиции, но не отлагайте, когато става въпрос за важни решения относно стъпките в кариерата.

ЛЮБОВ

През тази година ще имате много приключения в любовния живот. По-добър и позитивен аспект на връзка се очаква за вас. Ще имате по-позитивни мисли с положителен наклон. Ще можете да изразявате себе си по-добре пред партньора си. Прогнозата за вас е перфектна хармония и липса на всякакви неудобни ситуации, що се отнася до връзките. Трябва да вложите повече интимност и романтика във връзката, за да привлечете партньора си на вашата вълна.

ФИНАНСИ

Не си позволявайте каквито и да било нежелани разходи тази година. Някои мисли за импулсивни покупки трябва да бъдат забравени за известно време. Възможно е да привличате добри финансови сделки. Творчеството също ще ви донесе финанси. Не си позволявайте много спекулации през този период, защото това може да доведе до нежелани финансови пречки към края на финансовата година. Прогнозата за финансовото ви състояние е като цяло задоволителна.

ЗДРАВЕ

Някои случайни малки здравни проблеми е възможно да разклатят здравето ви. Грижете се добре за себе си и избягвайте каквито и да било неблагоразумия на здравния фронт. Възможно е да имате някои дентални проблеми. Краят на годината ще донесе някои здравни проблеми, които биха могли да бъдат избегнати с правилен хранителен режим. След това ще имате прилив на енергия, която ще ви даде сили.

Етикети:

Остави коментар