2013-а е оптимистична за Стрелеца

Още по темата

2013 година ще донесе нова нишка в живота ви. Всички пречки и препятствия, които срещахте в предишните години, ще изчезнат. Ще преминете към по-добра оптимистична фаза в живота ни. Всички ограничения в живота ни ще паднат, но трябва да си осигурите някакъв вид сигурност за себе си и за тези около вас. Към края на годината ще изпитате забавяне в живота ви като цяло.

КАРИЕРА

Професионалната ви сфера ще изисква много енергия и отдаденост тази година. Резултатите от предишните години ще ви накарат да се побъхтите малко, но не обръщайте внимание. Продължавайте напред, стълбата е безкрайна. Планетарните позиции ще ви позволят да се движите напред, без да полагате много усилия. Въпроси, свързани с администрация и правни дела, ще завършат благоприятно за вас. Ще се разбирате по-добре с висшестоящите и колегите. Краят на годината ще донесе повишение и вдигане на заплатата в професионалната сфера. Ако сте в бизнеса, сега е подходящото време да затвърдите позициите си.

ЛЮБОВ

Любовният ви живот ще бъде доста стабилен тази година и ще издържи на тежките периоди, нормални за всяка връзка. Планетите ще ви осигурят задоволяване на емоционалните и романтични нужди по един по-деликатен начин. Много интимност може да се очаква от ваша страна. Захвърлете всички маски, които сте слагали напоследък, и останете себе си. Сега е подходящо време да разберете истинските намерения на партньора си. Ако сте необвързани, тази година ще донесе за вас няколко случая на „сладко нищо” в живота ви, които обаче ще помните дълго.

ФИНАНСИ

Тази година ще донесе голямо повишаване на перспективите ви в кариерата. Ще имате добра печалба от всичките си финансови начинания. Усилията ви в предишните години ще бъдат възнаградени и ще има една голяма усмивка на финансовата ви арена. Не се колебайте да се впуснете в непознати финансови територии. Има още доста места, където да вложите парите си. Но внимавайте да не сложите всички яйца в една кошница.

ЗДРАВЕ

Вашите здравни грижи и притеснения ще бъдат минимизирани в началото на годината. Изглежда, има доста неща, които трябва да се свършат и ви изтощават психически, но физически ще сте в по-добра форма от предишната година. Уверете се, че се наспивате достатъчно и правите достатъчно физически упражнения. Това е в следствие на работата ви под постоянен стрес през по-голямата част от годината. Като цяло имунитетът ви ще е в добра форма тази година. Пазете се от здравни проблеми, свързани с главата и носа – справете се с тях с лекота и спокойствие.

Етикети:

Остави коментар