Козирогът сменя приоритетите си през 2013-а

Още по темата

Годината 2013-а ще ви помогне да видите живота в друга светлина и ще разнообрази приоритетите ви в живота. Ще имате повече време да си починете и да се възстановите в сравнение с предишната година. Въпреки това ще трябва да проявите повече толерантност в живота. Очаквайте по-спокойна атмосфера. През този период планетите обещават много материални облаги и ще можете да се впуснете в социални и благотворителни дейности с лекота.

КАРИЕРА

В професионалната сфера ще бъдете много по-ефективни тази година. Вашата интелигентност, мислене и творчество заедно ще ви издигнат до ново ниво в кариерата. Подходът ви към висшестоящите и колегите ще бъде по-дружелюбен, ще има мир и хармония на работното ви място. Усилията и упоритата ви работа ще спечелят признание към края на годината. Членовете на екипа ви ще спечелят от вашата помощ. Не се поддавайте на какъвто и да е вид изкушения, когато става дума за финансови и длъжностни печалби на работния фронт.

ЛЮБОВ

Вратите на любовния ви живот ще бъдат широко отворени. Планетите ще ви помогнат да се стабилизирате на този фронт. Ще има тотална трансформация във връзката ви. Ще имате възможност да изразите себе си по по-разумен начин пред партньора си. Сега е подходящото време да изразите чувствата и вътрешните си стремежи пред половинката си. Професионалният ви живот ще застане на пътя на любовния ви живот също. Но се уверете, че разграничавате двете неща. Не крийте нищо от партньора си. Може да очаквате нежност в отношенията към края на годината.

ФИНАНСИ

Тази година финансите ви ще скочат до нови висоти. Ще можете да спестите повече за бъдещето. Ще имате много свобода в материалния свят около вас. Ще бъдете удовлетворени от благотворителните си дейности, тъй като имате повече, отколкото можете да преглътнете. Спестете за черни дни и стабилизирайте финансовото си бъдеще. Следете вашите изходящи и входящи парични потоци.

ЗДРАВЕ

Тази година ще донесе нова оптимистична нотка във физическото и психическото ви здраве. Излъчвате много положителна енергия и ще бъдете много интензивни на всички фронтове. Не бързайте, когато става въпрос за промени в хранителния ви режим, спането и схемата ви на физически упражнения. Не препирайте нещата прекалено много. Когато се отнася до здравните въпроси, търпението ще бъде възнаградено. Избягвайте алчност за храна и се въздържайте, когато става въпрос за приемане на въглехидрати и мазнини. Почивайте си, медитирайте и си вземайте малко почивка от работа от време на време.

Етикети:

Остави коментар