Огромни възможности за растеж за Водолея през 2013-а

Още по темата

Тази година ще бъде много по-спокойна и безоблачна, отколкото сте си представяли. Ще бъде период с огромни възможности, особено такива за растеж в бъдеще. Ще срещнете много ситуации,  които ще изискват вашите действия. Внимавайте вашите импулсивни действия да не се обърнат срещу вас. Ще бъдете в благоприятни отношения с хората около вас във всички аспекти на живота ви. Очаква ви много по-взискателен период.

КАРИЕРА

Повече промени и развитие в кариерата вещае за вас тази година. Нови посоки и хоризонти се отварят за вас в тази сфера. Някои артистични занимания и възможности за работа на свободна практика се очертават. Те ще ви помогнат да разкриете талантите си пред света. И въпреки това ще се наложи да положите доста усилия и да поработите здраво тази година, за да имате добри резултати. Очертава се още напредък, но се уверете, че сте душевно удовлетворени във всички сфери. На работния фронт това е период на сеитба, а не на жътва.

ЛЮБОВ

2013-а обещава да бъде като цяло щастлива и удовлетворена в любовния ви живот. Внимавайте да не прекалявате, когато показвате чувствата си пред партньора. Бъдете естествени и покажете истинската си същност. Някои предишни връзки е възможно да се промъкнат през тази година и това е възможно да ви разпали. Внимавайте да не попадате в големи капани. Приятели ще са ви от помощ, когато имате най-голяма нужда от съветите им. Ако сте необвързани, цялата година ще бъде период на емоции и романтика. Живейте в настоящето и построите стабилна основа за бъдещето.

ФИНАНСИ

Финансите няма да са от голямо значение за вас тази година, но това не означава, че трябва да пренебрегвате или да не сте заинтересовани в тази сфера. Упоритата ви работа през предишни години ще даде добра възвращаемост сега. Материалните съображения остават на заден план. Средата на годината обещава пари чрез късмет, съдба и наследство. Това ще изиска по-добро управление на средствата ви. Не прибързвайте, когато става въпрос за харчене, защото това може да застраши финансовото ви бъдеще. 

ЗДРАВЕ

Това ще е година на жизненост и здраве за вас. Не бъдете прекалено отдадени да поемате тревогите и притесненията на другите върху себе си. Това би могло да повлияе зле на здравето ви в дългосрочен план. Сложете на заден план чувствата и емоциите си за известно време. Уверете се да не изразходвате цялата си енергия. Избягвайте прекаляването с приема на храна и следвайте съветите на доктора си, колкото и да ви е неприятно. Пригответе се да си почивате и да медитирате, когато обстановката се нажежи.

Етикети:

Остави коментар