2013-а носи много екшън за Рибите

Още по темата

Ще има голям прогрес в живота ви тази година. Предстоят ви много екшън и нови занимания. Ще имате възможност да завържете добри контакти с хора, високопоставени в обществото. Самочувствието ви ще бъде повдигнато и ще имате възможност да достигнете вашите идеали. Ще имате много свобода тази година и възможност да отстраните всякакви пречки с такт и дипломатичност.

КАРИЕРА

Тази година ще е период за размишления върху бъдещите ви планове в кариерата. Трябва да оцените личните си способности. Ще трябва да работите усилено, за да надминете границите си. Възможно е да бъдат изпитани пречки, когато се отнася до взаимоотношенията ви с висшестоящи и колеги. Справете се с тях с лекота и ловкост. На работния фронт вашите стремежи ще бъдат посрещнати с голям напредък. Дългосрочните проекти вървят много добре през този период.

ЛЮБОВ

За вас ще бъде доста еуфоричен период, що се отнася до любовните взаимоотношения. Ще бъдете доста удовлетворени, очаквайте приятни моменти. Периодът ще бъде оптимистичен в тази сфера, но това не означава, че всичко ще се случи, както очаквате. Някои събития от миналото може да се промъкнат и да саботират връзките ви. Ще трябва да направите по-ясна картина на себе си и на вътрешните си мотиви. Ако сте обвързани, очаквайте повече интимни моменти. Цялостна хармония ще преобладава в любовния ви живот.

ФИНАНСИ

Тази година балансът между приходите и разходите ви ще е перфектен. Учете се от миналите си грешки, когато става въпрос за финансите ви – не ги подминавайте. Задълбочете се във всяка ситуация и анализирайте нещата в правилната светлина за по-добър финансов статут. Това не означава, че трябва да полагате повече усилия, а че трябва да планирате по-добре вашите финансови стъпки. Творческият ви дух ще ви помогне да изчистите всички непредвидени финансови премеждия тази година. Краят й ще ви донесе някои доходни идеи, които ще подобрят финансовото ви състояние.

ЗДРАВЕ

Тази година ще ви благослови с повече енергия и жизненост, за да ви помогне да преминете през нея с обновени сили и крепкост. Ще трябва да промените начина си на живот до известна степен и да се решите да се откажете от някои лоши навици, които ви преследват вече от доста време. Бъдете спонтанни, за да предприемете тези промени в името на по-здравото ви Аз. Действайте спокойно, без много стрес и напрежение, за да не се отразят зле на нервната ви система. Управлявайте емоциите си и психическото си състояние с лекота. Тази година изисква много физическо натоварване. Избягвайте нездравословната храна и стойте далеч от дивана колкото може повече.

Етикети:

Остави коментар